Yamaha Aerox 06
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Ainus, mille pärast ma muretsen seda teemat lugedes on suhtumine.Prykkar kirjutas:aga mida sina selle üle muretsed , pole ju sinu raha ega roller... nii , et pole midagi ullu...kui lihtsalt pole raha kuskile mujale panna kui niisama tuulde lasta , miks siis mitte...
Millegipärast käib pool aruteludest siin rolleri peale kulutatud raha ümber ja mitte niiväga selle ümber, mis on saavutatud ja mida selleks tehtud. Tundub, et osa rolleriseltskonnast ongi oma tuunimisega sellisel tasemel, et kõik need suurte ja uhkete nimedega tuuningvidinad ostetakse külge oma masinatele vaid sellepärast, et näidata, et vaadake, mul on pappi ja saan seda endale lubada, mis sellest, et neist kasu ei ole.
Eriti uhke on veel asja juures suhtumine, et ...
Sellise suhtumise juures on kogu antud teema konkreetselt lihtsalt eputamine + vales kohas asuv müügikuulutus ja kuna siit mingit asjalikku tehnilist juttu, arutelu ja nõuandeid teistele foorumlastele, milleks see foorum ikkagi mõeldud on, ei tule, läheb teema lukku. U-pop on natukene teisel aadressil...Prykkar kirjutas:Ma heameelega räägiks milles probleemid olid , aga siis saaks mingivend kohe teha korras masina ilma katseeksitus meetodita.