Hälvik-autojuhid

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

cyber kirjutas:
Šulik kirjutas:
Ju tal ikka niiiii kade meel, et tulin kuskilt rivi tagaotsast paari minutiga ette välja, aga tema pidi terve kolonni kaasa tiksuma.
Hee, aga sõitku ka siis oma teraspuuri asemel mõne kaherattalise sõiduriistaga ;)
See pesukott nii väike, et hea tahtmise korral mahub ise ka kahe rea vahele.

Nüüd teemast. Eelmise nädala keskel sattusin tipptunni ajal liivalaia tänavale ja kuna seal paremal ääres piisavalt ruumi, et tsikliga läbi mahtuda mõtlesin, et kasutan võimalust. MUidu eriti trügija pole, aga siis oli suhteliselt kiire. Sõidan rahulikult autode kõrval 10-15km/h kuni üks juht lihtsalt keerab mulle ninaga ette ja jääb seisma blokeerides minu tee. Eks ma siis rahulik inimene nagu olen ootasin ära, et mis ta teha tahab. Tema aga sõitis otse edasi ja järgmise foori alla sattudes jäi jälle sama juht jalgu, sest enne tast mööduda ei julgenud, kurat teab äkki teeb uuesti. Järgmise valgusfoori ees trügisin jälle natike mööda ja sama juht keeras jälle ette. Siis juba enda ohutuse pärast sõitsin tast mööda ja 3 autot ees pool tulin korralikult sõiduritta tagasi. Igasugune tuju läks ära.

Isiklikult pooldaks nö autojuhtide musta nimekirja. Et kui keegi tõesti suure lollusega hakkama saab, siis kuhugile kõigile kättesaadavasse kohta auto nr, mark värv ja tegu kirja panna. Lihtsalt mõni jääb ikka meelde ja siis teab liikluses tema eest hoiduda. Või kui juhtub kellegi tuttav olema, siis saaks talle öelda, mis valesti tegi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”