Autokool Tartus

intz
Tsikkel: V POWAA
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas intz »

Endal ka plaanis see suvi Tartus A ära teha. Vanust 22, selleks ajaks kui tegema hakkan, on B (mitte esmased) ka juba olemas. Olen siis sama küsimuse ees: millises autkoolis teha? Siit teemast ka nagu väga head vastust ei saanud vist, eks igaüks kiidab oma :)

Kõige tähtsam kriteerium oleks sõiduõpetaja -- sõbralik, valmis täielikule algajale rahulikult kõike ära seletama ilma närvi minemata jne.

Nimelt siis BC1 tegemise ajast on pisut mõru kogemus sellekohapealt. Võib-olla oli see isegi hea -- hirm B sõiduõpetaja ees sundis väga kiiresti ja korralikult LE selgeks õppima ja muidu ka roolis 100% andma ning vigadeta sõitma -- kuid sellegipoolest ei tahaks taolist kogemust uuesti läbi elada. Lõpuks lahenes ARKis kõik vägagi edukalt :). C1 andis teine mees, väga lahe säga, ei saanud eriti sõimata isegi kui ma ühe liiklusohtlikku olukorra tekitasin... ning oh neid rõõmsaid vahegaaside rõõme Kaz 52 roolis :D

Igal juhul jah, põhiline oleks siis hea sõiduõpetaja. Hind pole nii oluline. Igal juhul maksan enne 500 rohkem kui sõidan mingi tegelasega kes 24/7 sapiseid sarkastilisi kommentaare loobib ja laseb mul teda kugugi oma eraasju ajama sõidutada ning pool sõidutundi kuskil lihtsalt teda oodates passida. Ok, A-katis seda viimast ilmselt juhtuda ei saaks, aga ootaks siiski rohkem professionaalsust :)

Ise vaatasin OÜ Autosõidu poole ntks.. on see ok selle nurga alt vaadatuna?
Viimati muutis intz, 25 Juun 2007, 01:20, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”