Kanna varustust!!!
Mina sõidan kaheosalise Hein Gericke kombega. Tõsi, suvel olen pükse ja tagi ka omavahel kokku tõmbamata jätnud, aga üldiselt ikka siristan ühendusluku kinni. Palavuse üle väga kurta ei saa. Higi tuleb otsa ette tavaliselt selle selga ajamisega. Sõidu ajal on ok ja mingi aja kannatab seista ka ilma et palav hakkaks nagu eelmisel suvel Via Baltica läti foorirägastikus selgus. Küll aga tegin poolkogemata ühe huvitava loomkatse eelmisel suvel. Nimelt ühel kuumal päeval otsustasin, et panen ainult tagi ja lähen teksapükstega ( no ikka seetõttu et tüütult higiseks võtab see riietumisprotseduur mille ma viin läbi tavaliselt kivisillutisega hoovis päikse käes). Ja mis välja tuli? Juba mingi viie kuue kilomeetri pärast oli kintsudel tunne nagu istuks saunalaudil - mootori jahutusõhk tuli paagi alt mööda kintse. Ja selle kintsude kütmise tulemusena hakkas mul üsna pea üle kere palav. Järgmisel päeval läksin ikka jälle täisvarustuses ja tõepoolest oli tunduvalt mugavam. Ei mingit kintsukütmist. Loogiliselt peaks ju mootorisoe ka nahkpükstest lõpuks läbi jõudma, aga näe nii ta on et justkui ei jõuaks. Või vähemalt ei taju seda nii.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.