kõvatajad

Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Tüüpiline, et igas juhtumis süüdistatakse esimese asjana tsikliste! Ning veel väänatakse tõde, sest eestpoolt lugedes jääb mulje justkui oleks pulmarongi taha jäänud tsiklistid alustanud kolonnis ohtlikku möödasõitu.

Tegelikult situatsioon oli siis selline, et meie tsikklikolonn liikus mööda peateed Piibe mnt'l Tartu poole. Olime just kurvist välja jõudnud kui äkki kõrvalteelt keeras peateele ette Hummer. Loomulikult meie kiiruse juures (100km/h) ei oleks me mingi nipiga pidama saanud oma kolonniga. Igal juhul oleksime tahtnud pulmarongile teed anda kui see oleks olnud võimalik, aga kuna nägime neid alles peale kurvist väljumist, siis antud hetkel polnud see võimalik. Olin ise selles tsikklikolonnis viimane ning minu taga oli meie saateauto ohutuledega. Kui me oleks seal äkk-pidurduse teinud siis ei oleks tahtnud teada mis saanud oleks (autos oli rase naine ja väike laps!). Nii, et, mõtlemisainet sulle, enne kui kisama kukud.
Au meie kolonni juhile, kes tagas meie ohutuse (mida aga Hummeri juht kindlasti kohe ei teinud) ja käitus vastavalt õigustele kuna meie liiklesime PEATEEL!!! . Seega, süüdistada kedagi meist ostetud lubades või LE mittetundmises on nüüd küll kohatu!
Ja võibolla on mul isegi video peal see situatsioon, mis autost filmiti ja siis saab see siia üles pandud ja näevad kõik kes süüdi. Enne uuri kuidas see kõik toimus ja siis sõima p*** neid kes tegelikult süüdi on. :evil:
Kawasaki ZX-9R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”