Äkki hakkaks suunda näitama?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
no ridade vahel "sõeludes" ehk siis teisisõnu liikudes üldisest liiklusvoolust kiiremini ja vahetades seetõttu väga tihti sõidurida, on suunatule kasutamine minu jaoks veidi kahtlase väärtusega.
Kindlasti vaatan ma enne reavahetust peeglisse, et tagant / kõrvalreast keegi veel kiiremini ei tuleks. Minu taga sõitval sõidukijuhil on suht poogen, kuhu suunda ma edasi kiirendan. Minu ees sõitval sõidukijuhil on sellest samuti suht poogen, sest tema liigub omas tempos samal rajal edasi. Poogen ei ole sellel sõidukijuhil, kelle ette ma reavahetusega satun, kuid miskipärast ma ei usu, et keegi hakkaks mulle hoolega "kohta tekitama", kui ma usinasti enne suunda vilgutan.
See jutt käib näiteks Paldiski mnt. ja Pirita tee 70 ala kohta jms. Kindlasti ei kehti see ristmike läheduses ja aeglases liiklusvoolus.
Ja ma ei propageeri midagi. Sõitke nii, nagu õigeks peate.
Kindlasti vaatan ma enne reavahetust peeglisse, et tagant / kõrvalreast keegi veel kiiremini ei tuleks. Minu taga sõitval sõidukijuhil on suht poogen, kuhu suunda ma edasi kiirendan. Minu ees sõitval sõidukijuhil on sellest samuti suht poogen, sest tema liigub omas tempos samal rajal edasi. Poogen ei ole sellel sõidukijuhil, kelle ette ma reavahetusega satun, kuid miskipärast ma ei usu, et keegi hakkaks mulle hoolega "kohta tekitama", kui ma usinasti enne suunda vilgutan.
See jutt käib näiteks Paldiski mnt. ja Pirita tee 70 ala kohta jms. Kindlasti ei kehti see ristmike läheduses ja aeglases liiklusvoolus.
Ja ma ei propageeri midagi. Sõitke nii, nagu õigeks peate.
Viimati muutis Pihelgas, 27 Juun 2007, 14:58, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.