Äkki hakkaks suunda näitama?
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
mul tuttava politseinikuga oli lahe vestlus:
ostis just endale isikliku auto ja mainis siis, et nüüd ta saab mu jutust aru, et liiklus on perses - et värvilisega sõites pidi kõik väga okei olema
muide eeskirjas on selline punktike, et 3 sekundit enne manöövri alustamist peab suunatuli vilkuma.
et noh neile, kes enne möödas on kui tuli vilkuda jõuab - kui ma ei näe seda tuld või pole märganud, et möödasõit tuleb võin üsna vabalt augu eest põigeldes ette sõita ning ma sõidan suure panduuraga, millisel on ainult küljepeeglid, otse taga liikuvat ratturit ma lihtslt ei näe ega ammugi kuule
ülevalpoolne jutt siis nö. oma reas möödujatele ehk siis surmaseppadele.
ostis just endale isikliku auto ja mainis siis, et nüüd ta saab mu jutust aru, et liiklus on perses - et värvilisega sõites pidi kõik väga okei olema

muide eeskirjas on selline punktike, et 3 sekundit enne manöövri alustamist peab suunatuli vilkuma.
et noh neile, kes enne möödas on kui tuli vilkuda jõuab - kui ma ei näe seda tuld või pole märganud, et möödasõit tuleb võin üsna vabalt augu eest põigeldes ette sõita ning ma sõidan suure panduuraga, millisel on ainult küljepeeglid, otse taga liikuvat ratturit ma lihtslt ei näe ega ammugi kuule

ülevalpoolne jutt siis nö. oma reas möödujatele ehk siis surmaseppadele.
Aga mulle meeldib.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.