Liikluspolitsei teeb pressingu

plant

Lugemata postitus Postitas plant »

Minu meelest see 0 tolerants rikub liikluse ära, nt rohuneeme mnt, 50 lubatud, varem sõitsid kõik 70-ga. Isegi rollerid ja väiksed ässad, aga nüüd autod sõidavad umbes 55, rollerid üritavad neist mööda saada, tehes vägagi ohtlike manöövreid, kuna lihtsalt masin ei võta rohkem. Endal mx 50, mis liigub sugugi hästi, ja endal mõõdasõitudega probleeme ei ole ja minu meelest kui ma sõidan ühte sama teed, iga päev vähemalt 3-4 korda, siis ma tõesti arvan et ma võin seal natukene kiirust ületada, ja tean kus pidurdada, ja sõites umbes 80-ga ei ole hullu, vahest öösel ka koju kiire, ja tulen nii palju kui torust tuleb, isegi siis on ment vastu sõitnud, ja mitte midagi teinud. Jookis peaga ma ka sõitmist ei talu, kuid kiiruse kontrollidest minu meelest oleks õige teada anda, muidugi mitte neile kes rallitavad päevasel ajal autode vahel. Saan aru et on vaja mingit moodi adrenaliini saada, kui rajale minna ei saa, sõitke kasvõi kella 4 paiku, ja siis saab ka mingi laksu kätte. Või ostke masin millega saate metsa minna; ma saan oma adrenaliini vajaduse seal küll kenasti rahuldatud;

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”