Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

Mulle meenuvad ka sõiduõpetaja hoiatussõnad, meil Eestis võid ristmikul rida vahetada aga vaata et seda Soomes ei tee.
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

errorcode12 kirjutas:
Mulle meenuvad ka sõiduõpetaja hoiatussõnad, meil Eestis võid ristmikul rida vahetada aga vaata et seda Soomes ei tee.
sama lugu on sebradega - möödasõitu sebral teha ei tohi, küll aga reastuda.
samas soomes seda ka mitte.
peatus sebra ees sinivalge patrull, mina ford transitiga tema taga, meist möödus vasakpöörde rea kaudu audi, laps rattaga õnneks ei jäänud alla.
kõik fanaarikud ja värvid kimasid audile järele - nii ilus oli vaadata.
ja põdramaal on selline pisike asi, et pööret tehes mitme realisele teele ei tohi vabalt rida valida, vaid peab alati esimesse ritta keerama kui muidugi märgid teisiti ei näita.
meil tohib mistahes rea valida kui märgid teisiti ei näita.

noh ja meie paragrahv 135 on elutotakas, umbes, et kõrvalteelt peateele lähenedes ei tohi möödasõitu alustada, aga noh leidub meil selliseidki :(
Aga mulle meeldib.

XT

Lugemata postitus Postitas XT »

scryth kirjutas:
XT kirjutas:
Aga praegusel hetkel veel faktid puuduvad. Politsei vaid mainis, et autojuhi seletuskiri on neil olemas...
Eks sa siis käi ära ja anna meilegi teada, kuidas asi laabub.
Sedaviisi siis, et sain politseist mingi paberi kätte, millega esmaspäeval kindlustusse lähen. Eks siis paistab, kuidas sealt edasi kulgeb. Kummaline oli see, et enne mulle paberit ei tahetud anda, kui kaassõitja seletuskirja said. Viisin siis kaasreisja ka Rahumäele seletuskirja kirjutama.
Tsikli tõin ka Loo parklast ära. Nüüd sain teist alles lähedalt rahulikult vaadata. On vaeseke ikka päris katki küll.
Kas kellelgi on kogemusi - kas enne kui ma tsikli remonti viin peaks, seda ka kuskile kahjukäsitlusse näitama viima või mis?
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

XT kirjutas:
scryth kirjutas:
XT kirjutas:
Aga praegusel hetkel veel faktid puuduvad. Politsei vaid mainis, et autojuhi seletuskiri on neil olemas...
Eks sa siis käi ära ja anna meilegi teada, kuidas asi laabub.
Sedaviisi siis, et sain politseist mingi paberi kätte, millega esmaspäeval kindlustusse lähen. Eks siis paistab, kuidas sealt edasi kulgeb. Kummaline oli see, et enne mulle paberit ei tahetud anda, kui kaassõitja seletuskirja said. Viisin siis kaasreisja ka Rahumäele seletuskirja kirjutama.
Tsikli tõin ka Loo parklast ära. Nüüd sain teist alles lähedalt rahulikult vaadata. On vaeseke ikka päris katki küll.
Kas kellelgi on kogemusi - kas enne kui ma tsikli remonti viin peaks, seda ka kuskile kahjukäsitlusse näitama viima või mis?
...aga mille alusel sa siis muidu kindlustusest raha küsid...ja kui pulju??

terv.
Alar
Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

XT

Intruder kirjutas:
Tjah...peaks mainima, et XT seljataga olnud tüdrukul ikka vedas meeletult.
Oli teine päris alasti lausa..... minul tekib alati selliseid naisi tagaotsapeal istudes vaadates tunne, et miks nad nii teevad.....
See kivi on tegelikult eelkõige juhi kapsaaeda. Peaks endale selgeks tegema, et ilma kaitseriietuseta sõit on sama debiilne kui ilma kiivrita sõit.
Kuigi jah liiklusseadus käsitleb kaitsevarustusena ainult kiivrit.
Kui kaasreisja kirjutas seletuskirja, siis inspektor palus tal sinna lõppu kirjutada, et kandsin kaitsevarustust!? Ma siis üritasin tagasihoidlikult teda parandada, et tegelikult ju ei kandnud, mille peale too kostis, et kiiver oli ju peas - järelikult kandis...!?
Kasutaja avatar

borx
Kontakt:

XT kirjutas:
Intruder kirjutas:
Oli teine päris alasti lausa..... minul tekib alati selliseid naisi tagaotsapeal istudes vaadates tunne, et miks nad nii teevad.....
See kivi on tegelikult eelkõige juhi kapsaaeda. Peaks endale selgeks tegema, et ilma kaitseriietuseta sõit on sama debiilne kui ilma kiivrita sõit.
Kui kaasreisja kirjutas seletuskirja, siis inspektor palus tal sinna lõppu kirjutada, et kandsin kaitsevarustust!? Ma siis üritasin tagasihoidlikult teda parandada, et tegelikult ju ei kandnud, mille peale too kostis, et kiiver oli ju peas - järelikult kandis...!?
et siis üritad ise oma elu võimalikult raskeks teha 8)

terv.
Alar
Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

XT

Alar11 kirjutas:

terv.
Alar
Ma kujutasin ette, et viin tsikli Yamaha hooldusse, kus sellele nekroloog kirjutatakse, mis siis ilmselt kindlustusse saadetakse!?
Või tehaksegi seda kahjukäsitluses? Kas seal on sama pädevad spetsialistid kui yamu mehed?

XT

Alar11 kirjutas:
XT kirjutas:
Intruder kirjutas:
et siis üritad ise oma elu võimalikult raskeks teha 8)

terv.
Alar
Mimimismõttes võimalikult raskeks!?
Kasutaja avatar

borx
Kontakt:

XT kirjutas:
Alar11 kirjutas:

terv.
Alar
Ma kujutasin ette, et viin tsikli Yamaha hooldusse, kus sellele nekroloog kirjutatakse, mis siis ilmselt kindlustusse saadetakse!?
Või tehaksegi seda kahjukäsitluses? Kas seal on sama pädevad spetsialistid kui yamu mehed?
ilmselt kõige mõistlikum, kui helistad Yamusse Ivarile- 5066447, kurdad oma mure ära ja usun, et ta on nendes asjades pädev küll ja oskab sind suunata...

terv.
Alar
Alar

XT

Alar11 kirjutas:
XT kirjutas:
Alar11 kirjutas:

terv.
Alar
ilmselt kõige mõistlikum, kui helistad Yamusse Ivarile- 5066447, kurdad oma mure ära ja usun, et ta on nendes asjades pädev küll ja oskab sind suunata...

terv.
Alar
Tänan info eest! Seda olengi juba teinud. Mul ongi teisipäevaks aeg kokku lepitud, aga hakkasin kahtlema, kas kindlustus tsiklit ennem näha ei taha?
Küllap esmaspäev toob loosse selgust juurde!

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

kui lähed kindlustusse

Lugemata postitus Postitas kopu »

Et oma elu kergendada võta kindlustusse minnes kindlasti kaasa ka pildid ratta vigastustest ja rattast nii, et reg. number näha on. Minul tehtigi esialgne kahju hindamine kindlustuses piltide järgi(muidugi mul läks ratas mahakandmisele ka ja seda ma ka tahtsin).
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Ära nüüd enne eksperdi kohaletulekut küll ise remontima hakka. Pealegi kindlustusseadus minuteada isegi keelab seda. Mingi säärane rida seal on, et sõiduk peab jääma võimalikult avariijärgsesse seisundisse. Ekspert tuleb kohale (või viid ise kuidagi tsikli sinna). Hindab kahjud üle ja siis teeb sulle pakkumise, kas kahjuraha ja remondid ise või sebivad nemad. Aga sa olid see reporteritüüp eksole ? Sul ju esiots oli täitsa lõõpas (raam kõver/pooleks). Selline ostetakse üsna tõenäoliselt üldse välja ja saad uue tsikli.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Liikluskahju saaja peab liiklusõnnetusest teatamise järgselt säilitama oma liiklusõnnetuses kahjustatud vara kuni ülevaatuseni kindlustaja esindaja poolt, või 7 päeva, kindlustusandja kirjalikul palvel kuni 15 päeva.
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Napilt tund aega tagasi pani paugu foorumlane frefighter. Juhtus Rannamõisa teel kokkupõrge veokiga. Mees haiglas. Midagi räägiti lahtisest luumurrust.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Rekka yritas ymber keerata ja blokeeris TERVE TEE!
Mul to"o"kaaslane juhtus peale o~nnetust sealt mo"o"da so~itma.
Kahju, kiiret paranemist.
Saadetud kettaga lauatelefonist!

square

Lugemata postitus Postitas square »

pritsu kirjutas:
Napilt tund aega tagasi pani paugu foorumlane frefighter. Juhtus Rannamõisa teel kokkupõrge veokiga. Mees haiglas. Midagi räägiti lahtisest luumurrust.
Jõudsin ise mõni minut peale intsidenti õnnetuspaigale. Bike oli tulnud Muraste poolt ja kiriku ees manööverdavale raskeveotreilerile küljepealt sisse lajatanud. Tundus, et täpselt veoka kütusepaaki, sest tee oli kõik märg ja ratast oli kustutatud. Kõik see siis 50 alas. Rattur oli ise püsti. Loodetavasti väga palju viga ei saanud
R65RT
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

ants01 kirjutas:
Kui seal väidetavalt viiekümne ala oli siis ei oleks ju probleemi olnud pidamasaamisega ja pealegi rekka on SUUR ja UIMANE, kes veel ei tea...
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Siin on Postimehe versioon õnnetusest
http://www.postimees.ee/020707/esileht/krimi/269836.php
Rohkem ilusaid ilmasid!
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

eintz kirjutas:
ants01 kirjutas:
Kui seal väidetavalt viiekümne ala oli siis ei oleks ju probleemi olnud pidamasaamisega ja pealegi rekka on SUUR ja UIMANE, kes veel ei tea...
Kui sa just ise seal ei olnud, siis ära targuta.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

freewind

Lugemata postitus Postitas freewind »

No mis toimub? See nädalavahetus ja tänane päev otsa teevad õnnetuste statistikat ainult mootorratturid?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mis ikka toimub - kuu aega load, vähene kogemus ja ülehindamine (nothing personal, see oli pigem üldises mõttes).

frefighterile kivi kotti ja loodetavasti istub varsti juba uuesti ratta seljas. see veel puuduks, et keegi peaks tsiklisõidu maha jätma :twisted:

Klenovitz

Lugemata postitus Postitas Klenovitz »

Klenovitz

Lugemata postitus Postitas Klenovitz »

http://www.postimees.ee/020707/esileht/krimi/269789.php

Aga siin kahjuks mitte :(

Rest In Peace...
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

see uudis oli 2 linki tagasi ;)
kes see siis nüüd sellise asjaga "uhkustada" julgeb.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Selle aasta mõõdetud (ja tuvastatud) kihutamise rekord ilmselt, kas kannatab võrdlust ka eelmiste aastatega?

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Kaks sammu rivi ette võiks ikka astuda kui nii kõvad mehed on :)

Karistuseks võiks need kaks Sauga rajale saata ning nende ringiajad avalikult teada anda.
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

CB500 kirjutas:
eintz kirjutas:
ants01 kirjutas:
Kui sa just ise seal ei olnud, siis ära targuta.
Panid ära!? Ei targuta, vaid konstanteerin fakti, rekka on SUUR ja peaks vähegi au"kartust" äratama!

Selge, et hunt kaitseb oma karja, mis väljaspool toimub seda ta ei tea. Need kihutajad võiksid vahest ennast ja enda kogemusi nn. kõrvalt vaadata, teise inimese silmade läbi, et aru saada kas nad ikka nii kõvad mehed on.
PS! "kihutaja"- ja muud väljendid ei käi absoluutselt eelpool nimetatud õnnetustes osalejate kohta, süüdlastega tegeleb politsei.
Viimati muutis eintz, 02 Juul 2007, 12:24, muudetud 1 kord kokku.
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

no korke see kindlasti ei olnud. esiteks on tal ratas katki (r.i.p.) ja teiseks alla 300-se tulemuse ei ole mõtet kahte sammu ette astuda :lol:
Suletud

Mine “Vaba teema”