Bikefest 2007 Narva

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

arx805 kirjutas:
Jõhvis laus padukas.
Hetkel ise Jõhvis ja laus padukas...., see veel suht leebelt öeldud... :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Teema algataja
arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Tundub siiski, et Jõhvis hakkab asi leebemaks minema. Või on see vaid kaamerast nähtud leebe pilt
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Ennustus Narva kohta:
http://www.gismeteo.ru/towns/26058.htm

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

Täna keegi hakkab veel Narva sõitma?
Ise lähen vast 9:00 paiku teele
Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

nohh, kuidas oli? :twisted:

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

fbeye
Tsikkel: Yamaha XV1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas fbeye »

Motopaks kirjutas:
nohh, kuidas oli? :twisted:

motokas
noh... usun, et oleks parem kui poleks vihma sadanud 2 päeva vältel ning oleks ka osalejäid rohkem.
No need to say anything you don't care...
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Tänanud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

noh, ei hakka halvasti ütlema, ütlen läbi lillede...

... väga shit üritus (orgunn oli umbes alla igasugust arvestust).
tehke keegi teinekord mõni konkureeriv üritus samale ajale, siis ei teki kindlasti kiusatust sinna minna.

kusjuures ilma kaela ei saa palju midagi ajada, vihma sain mina ainult paar tundi, ja seda mitte Narvas, vaid paarkümmend km enne narvat.
Viimati muutis Aarne, 02 Juul 2007, 10:24, muudetud 2 korda kokku.
Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Üsna tõenäoline, et koolinoorte tantsu-laulupidu harvendas ka igasuguste muude ürituste ridu. Kusjuures tegin meeldiva tähelepaneku, et ka vene keele kõnelejaid oli seal nii esinejate kui ka publiku seas varasematest kordadest rohkem. Kas siis Narvas jäid read ootamatult hõredaks? Lääne pool otsas ja Tallinnas ei olnud ju ilmale suurt midagi ette heita.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Teema algataja
arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Vastuse peale kuidas üritus oli, ütlen mina isiklikult: s**t
Eelmise aastaga ei olnud midagi võrrelda. Hale vari.
Kohale jõudes kell 21,00 reedel oli number rattal 112.
Üks söögitelk, kust sai 50 eeguga nii friikartulitega saslõkki kui ka ilma friikateta, kuid hind oli sama.
Kaks õlletelki, neist üks suleti pea koheselt. Teine telk toimis reedel kella üheni öösel.
Lavalt kostus vene diskobiit ja mingid paljaste ülakehadega noorsandid reivisid selle taktis.
Platsil liikus ringi miski imetuunitud sõiduk. Mark oli miski seljakott ja autos oli saundi rohkem kui auto enda väärtus. Ja muidugi autost ei puudunud diskokera :-)
Minul isiklikult sai kopp ette laupäeva päeval kell 15,00.
Selleks hetkeks olin suutnud kulutada: Pilet 375 eeksa, toit 50 eeksa, miskid õlled, miski taksosõit jne jne. Eelarve pea 900 eeksa.
Aga pole paha, et kogeda elu sitemat motoüritust :-)
Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

Laupäeval peale mõningat ajameelsuse seika sain hommikul liikuma. Kusagil Jõhvist tiba edasi sain kokku selle suuremat sorti müriseva pläriseva kolonniga. Haakisin end ka sappa. Väike Pungerjal oli aga nii neetult igav, ühtegi tuttvat nägu ka ei silmanud. Vanad rondid rattad , palju venekeelset juttu. Polnud suurt midagi vaadata ega kuulata. Peale pooletunnist molutamist põristasin korra Sillamäele ja sealt edasi (tagasi)Tallinna poole. Taevast kiskus tol hetkel Narva kohal juba süngeks. Kuusalust Tallinnani kallas vihma ja mu krdi saapad mis olid reklaamitud kui veekindlad olid järjekordselt ääreni vett täis.
Aga sõit oli hea, ma ju nii või naa sõitsin sinna ainult sõitmise mitte niivõrd ürituse pärast. Kommentaare lugedes tundub, et ei kaotanud suurt midagi, et ööbima ei jäänud.
Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Täitsa p****s, kui s**t võib üks üritus olla. See oli kohe nii s**t, et tagant järgi ajab kõvasti naerma :D:D
Ma ei viitsigi pikalt pajatada, sest millestki pole rääkida:D
Nii sealt laupäeva lõunal koos pärnakaga minema kaapisimegi. Narvast suund Haanja poole ja õhtuks koju ära. Mõnus 600 km sõit.
Aga midagi pole ka kahetseda, sest öine Narva, koos oma klubide ja pubidega on vaatamisväärsus omaette. Siinkohal tervitused arxile ja kibule:D t*** kui naljakas:D:D
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Paistab, et siis tegin õige valiku ja ei läinud :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World

motomiisu

Lugemata postitus Postitas motomiisu »

Jah, tuleb täielikult nõustuda eelkõnelejatega Narva ürituse hindamisel. Igatahes hinna ja kvaliteedi suhe oli täiesti paigast ära. Selle raha eest oleks peldikupaberitki võinud olla. Ja olles naismootorrattur maksin sama raha ikka, mis mehedki, või oli see mu oma s..., et võõrkeelte oskus (vene) pole tasemel. Igatahes soovin edu kõigile, kes Narvas käisid. Koht ju tegelikult ilus ja ümbruskonnaski huvitavaid vaatamisväärsusi (Sinimäed, Narva-Jõesuu...). Ja edu korraldajatelegi, sest järgmisel aastal on osavõtjaid veelgi raskem kokku saada.
Nende hommikusöökidega oli küll huvitav värk. Ei miskit infi kus ja mis, siis liigub info kuulujutuna, et kuskil mingis hoovis antakse suppi. Normaalne!
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

motomiisu kirjutas:
Selle raha eest oleks peldikupaberitki võinud olla. Ja olles naismootorrattur maksin sama raha ikka, mis mehedki, või oli see mu oma s..., et võõrkeelte oskus (vene) pole tasemel.
Minu käest piletiraha ei küsitud, anti kohe käepael. Seda, et keegi sinu käest 375.- krooni kasseeris, võib lugeda piletimüüja poolt pettuseks, sest ilma tsiklita naised (enamasti kohalikud) pidid piletirahaks lunastama 25 krooni :?
Ma loobusin nendest teisaldavatest wc-saradest ja eelistasin maksta iga wc-külastuse eest 2 krooni linnuses asuvas tualetis (kuigi ka seal võis prill-laual kontsajälgi näha :shock: ).

Ma polnud varem BikeFest'il käinud ning nõustun eelpool kirjutajatega, et sel aastal oli üritus jura kuubis. Ainuke ürituse high-light oli Jõgioja trummi-show.
Nii ei jäänudki muud üle, kui alkoholi abil olukorda veidi leevendada.
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

tintsu
Tsikkel: Suzuki Intruder 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tintsu »

Sai kolmandat korda käidud ja see jääb vist viimaseks (ära iial ütle iial)!Tavaliselt vigadest õpitakse aga nemad kordavad.
Lubati tasuta motonaisi aga võta näpust, tasuta Narva naisi sai :D
Mina muidugi tegin häält niikaua kuni sellest kasu oli, sain tasuta sisse.
Väga lahja organiseerimine...poleks meie lahedat seltskonda, suur tänu neile...oleks samal päeval koju tagasi läinud :P
blondiin :)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Suzumen kirjutas:
Ehk oli põhjus selles, et täheseis oli vale ürituste korraldamiseks :D
Üks pulm, kus me laupäeval Väinziga käisime, oli küll väga OK ;)
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Lugedes teie kommentaare, tänan oma nappi mõistust, et üldse ei plaaninudki sel aastal sinna tulla... Olen kaks aastat käinud ja ega peale tuttavatega telgi juures õlle joomise pole seal suurt midagi teha olnud. Hea, et vahele jäi.
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

S.S.D.D. kirjutas:
ja mu krdi saapad mis olid reklaamitud kui veekindlad olid järjekordselt ääreni vett täis.
Kui saabas ääreni täis poleks, siis poleks ta ju veekindel :lol:
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee

whit09

Lugemata postitus Postitas whit09 »

igal aastal k2inud seal ja see oli ..... kuda nyyd öeldagi.......organiseeritud organiseerimata yritus....
järgmise jätan vahele

karin

Lugemata postitus Postitas karin »

Üks asi oli kogu selle Narvas toimunu juures küll korralik...nimelt see krdima toidumürgitus, mille pühapäeval sain. See küll mitte ürituse toitlustajate süü tõttu vms, vaid ise lolli peaga sõin kusagil, kus sööma ei oleks pidanud :oops: Terve esmaspäev ei saanud voodist püsti ning jääknähud veel tänagi.

Kahju, et üritus pole enam see, mis enne, eelmise aastaga ei anna küll võrrelda. Kuid senine vastukaja Lätlastelt on olnud positiivne... :roll:

Järgmine kord, kui palutakse mingi info tõlkida ja/või edastada, siis küsin ikka mitu korda järgi, mida üks või teine asi tähendab...see lady riders for free kriibib ikka veel hinge, tasuta Narva naisi ka tegelt ei saanud ju, mehi veel vähem. Need olid vastupidiselt väga kurjad, kui reede hilisõhtul istusin ühe HD klubilasega arvuti taha, kustutasime playlistist kõik venekeelsed poplaulud ja hakkasime ise midagi genereerima. Võõra arvuti puhul natuke keeruline, kuid vähemalt lõbus. Väga armas oli see, kui kaks noort heldimusega tänasid, kui lasin eelviimase lauluna Metallica - The Unforgiven. Või siis oli omapärane vaadata noori näppu viskamas Vanilla Ninja loo järgi :twisted:
Kasutaja avatar

fbeye
Tsikkel: Yamaha XV1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas fbeye »

No need to say anything you don't care...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”