Tsikli ostmine Rootsist

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Minu mõlemad "lääne" rattad on pärit Rootsist.

Ostnud olen nad läbi tsiklipoe. Lugu lihtne, reg. eelne ülevaatus on ennem mind ära olnud tehtud, minu vaev oli ARKi minna ostu müügi lepinguga ja asi ants.

Sel aastal Ténérét regades astusin mina Saue ARKi näpus tsikli passi üks pool ja muud vajalikud paberid. Anna siis kõik tädile, vaatab natuke pabereid ja kohe hakkas tulema jutt, et ei saa ikka, sest pole passi teist poolt ja me ei tea kas see on arvelt maha võetud või mitte... Mina ajasin järjekindlalt, et see ratas on rootsist arvelt maas ja selle pärast mul ei olegi seda passi teist poolt. Tädi ikka, et ei nii ei saa ja minge hankige see teine pool. Vaidlesime mõne minuti, siis tädi ütles, et kontrollime, kas see ratas on rootsist arvelt maas... Minu meelest ta tegi seda arvuti tagant lahkumata :shock: "Oh on jah arvelt maas..." ja saime kõik registritoimingud ilusti tehtud...

SAAB ilma selle rootsi teh. passi teise pooleta registreerida küll.

Ma ei saa aru, miks krt oli vaja sellist kometit, ma oleks peaaegu juba minema hakanud nende paberitega seda krdi passi teist poolt otsima aga lõpuks sai ka ilma selleta :?

Nõme on kui ühe sõiduki ostja peab alandlikult seal pugema ja vaidlema samas kui "autoärikatele" ulatatakse hunnikutega parajasti numbereid ja teh. passe ja käitutakse nendega nagu omapoistega...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”