Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
Moderaator: Moded
Sepp muretseb konkurentsi pärast..... krt mis siis veel toimuma hakkab kui mina oma kaherattalise traktoriga kohale tulen ? .... Sepp saadab mind psüh.kontrollisepp kirjutas:mida sa muretsed sõbrake... sa ei saa nagunii isegi med kontrollist läbi.korke kirjutas:...Tok ei luba muidu tema tsikliga sõita kui pole piisavas koguses tulekustuteid =P
-
harrastaja
sepp kirjutas:slikiga ei tohi sõita!mgm kirjutas:minul endal aga küsimuseks et mis c klassi tehnilised nõuded rattale on?? seda ei suutnud ma kuskilt juhendist välja lugeda!!
ja kaine peab olema..
shifter ei tohi olla vahel..
splinditud peavad olema õlikork ja filter.
jalg peab olema nipukaga raami kyljes või kusagil kinni.
ja kiirust ei tohi lasta rajal yle 50kmh
Aga äkki keegi oskab öelda et kuidas see splintimine kõige lihtsam teha on??? Sest kui ma praegu tegema peaks seda siis õlifiltri splintimisega jääks küll hätta!! Et pole vaja jalgratast leiutada kui keegi seda juba teinud on!!
minu siklil on õlifiltri ümber selline metallist vooliku kinnitusvits (pingutatav) pandud, ...(tead küll, mille kruvikaga pingule keerad.) mille siis stoppertraadiga mootori külge saab fikseeridaxdream kirjutas:Mina tean et kasutatakse "turvatraati" millega peab tagama et kukkudes ei lendaks küljest õlifilter ja õli kork.
K&N õlifiltritel peaks olemas olema spets auk kuskohast traat läbiajada ja siis millegi kindla külge kinnitada. Ärge kõvasti lööge kui midagi valesti ütlesin.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
Stone#321
Kuna juhendis on osavõtumaksude tabel täiesti segamini, siis väiksemate kogemustega sõitjad tõesti ei saa aru, et kui palju keegi maksma peab...
Aga et kõigil asi selge oleks, siis võistlustele eelregistreerides on osavõtu tasud järgmised:
125 ccm 600.-
250/400 ccm 600.-
Historic bikes 600.-
C klass 1500.-
Rookie 600 2000.-
Rookie 1000 2000.-
Supersport 600 2000.-
Loreal Men Expert Superstock 600 2000.-
NGK Superbike 2000.-
KV 2000.-
Kohapeal siis muidugi kallim.
Treeningpäevadel lihtne: 1 päev 500 ja 2 päeva 700 krooni.
Aga et kõigil asi selge oleks, siis võistlustele eelregistreerides on osavõtu tasud järgmised:
125 ccm 600.-
250/400 ccm 600.-
Historic bikes 600.-
C klass 1500.-
Rookie 600 2000.-
Rookie 1000 2000.-
Supersport 600 2000.-
NGK Superbike 2000.-
KV 2000.-
anni kirjutas:Kus on juttu 500eegusest osavõtutasust???mgm kirjutas:Ning ka se oleks tore kui keegi parandaks selle natsa segase koha seal osalustasude kohas sest ka mina peale oltsi eelarvet vaadates hakaksin juba 500eeguse osalustasuga arvestama!!
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
kuradi kirvex on ikka kõik aetud.speedskater kirjutas:Kuna juhendis on osavõtumaksude tabel täiesti segamini, siis väiksemate kogemustega sõitjad tõesti ei saa aru, et kui palju keegi maksma peab...![]()
125 ccm 600.-
250/400 ccm 600.-
Historic bikes 600.-
C klass 1500.-
Rookie 600 2000.-
Rookie 1000 2000.-
Supersport 600 2000.-
NGK Superbike 2000.-
KV 2000.-
anni kirjutas:Kus on juttu 500eegusest osavõtutasust???mgm kirjutas:Ning ka se oleks tore kui keegi parandaks selle natsa segase koha seal osalustasude kohas sest ka mina peale oltsi eelarvet vaadates hakaksin juba 500eeguse osalustasuga arvestama!!
-
Bahama-Mama
-
Sääse racing
- Kontakt:
Eelmine aasta oli Pärnus kõige vanem tsikkel 1933 aasta Rudge(mis muide oli Eestis ka enne 2 maailmasõda võistlemas käinud juba).petz61 kirjutas:kas historic klassi tsiklid on vallatute kurvide aegsed ja vanemad.![]()
Oli Nortoneid ja Triumphe,350-kuubine MV Augusta,50-ndate Moto Guzzi ühepütine oli,paar ringrajaks kohandatud ESO-t oli,70-ndate Hondasid oli mitu ja Yamahasid 70-ndatest oli ka.Üleeelmine aasta oli ka Historicus ka üks kohaliku motoklubi vägagi nobe rinka Kovross kohal.
Ma sain igatahes eelmine aasta oma soundi(lahtised megafonid 4T ja resode kärin 2T) ja lõhna(kastorkat ikka mäletate
Rattad ja sõitjad selles klassis eranditult kõik Soomest mullu.Viimase kuulduse järgi pidi Soomest
Pärnu ca. 30 historic tsiklit tulema.
mopopede
Re: Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
Nii... kuule Anni.... Kas reedel 20.07 saab kahh "trenni" teha? s.t. neljapäev + reede kokku 700eeq???anni kirjutas:18.-19. juuli toimuvad Pärnu rajal Riverman trennipäevad.
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Re: Riverman EMV 3 etapp 20.-22. juuli Pärnus
Ei saa sedasi kahjuks. Reede juba võistluse osa ja seal litsentsid ja asjad peavad olemas olema. ja eraldi tasu ei ole, siis vaja maksta juba kogu nv papp...Kommionu kirjutas:Nii... kuule Anni.... Kas reedel 20.07 saab kahh "trenni" teha? s.t. neljapäev + reede kokku 700eeq???anni kirjutas:18.-19. juuli toimuvad Pärnu rajal Riverman trennipäevad.
1 päev 500eeku, 2 päeva 700eeku
??
Selline küsims,et kui võistlen c-klassis,teen listsensid ära ka tulen kohale reede hommikul.kas siis mul jääb mingi aeg rajaga tutvumiseka ka?? või kohe võistlus sõidud?
Re: ??
Reedel on c klassil 3x20min vabatrenni. kell 12.05, 15.00 ja 18.30.ristoj1 kirjutas:Selline küsims,et kui võistlen c-klassis,teen listsensid ära ka tulen kohale reede hommikul.kas siis mul jääb mingi aeg rajaga tutvumiseka ka?? või kohe võistlus sõidud?
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: ??
12.05 panen tsiklit kokku veel telgis .
15.00 tõmban viimased nipukad kinni
18.30 uurin supermoto võimalusi kurvide juures...
15.00 tõmban viimased nipukad kinni
18.30 uurin supermoto võimalusi kurvide juures...
anni kirjutas:Reedel on c klassil 3x20min vabatrenni. kell 12.05, 15.00 ja 18.30.
leedukad pidid oma shampused kaasa võtma...sepp kirjutas:azzzza tss... äge igatahes.anni kirjutas:7-8 leedukat pidi C klassi tulemasepp kirjutas:leedukad tulevad ka v ?
tunduib,et tuleb parem ja huvitavam kui oli eelmisel korral...
seekord ikka võitjad saavad shampust ka pritisda v jälle koonerdataxe isegi shampusega?![]()
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
ja need kinkima eestlastele?manager2 kirjutas:leedukad pidid oma shampused kaasa võtma...sepp kirjutas:azzzza tss... äge igatahes.anni kirjutas:7-8 leedukat pidi C klassi tulemasepp kirjutas:leedukad tulevad ka v ?
tunduib,et tuleb parem ja huvitavam kui oli eelmisel korral...
seekord ikka võitjad saavad shampust ka pritisda v jälle koonerdataxe isegi shampusega?![]()
riverma
siis c-klassis sõitjaid küll,ma 2-kesi üks juba leedukad ja jutud otsa peaks ikka miskkit 15 ratast kokku saama,täna sai proovitud rada juba!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.