Motomaania ilmus!
-
arx805
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Mina ei tea, kas ma elan Tallina äärealadel ja see käib kolkaküla koefitsendi alla Eesti Posti silmis, et seepärast ajakirjandusega asi ei toimi, kuid negatiivse üllatuse sain jällegi.
Nimelt, eelmine laupäev külastades Rimi kauplust avastan müügist värske Motomaania numbri. Peast käib läbi, et ehh mul ju ka ajakiri tellitud, kuid kohale pole jõudnudki.
Ostsin siis poest ajakirja, et seda õhinal lugema asuda. Sellel teisipäeval siis jõuab ka kauaoodatud ajakiri postkasti.
Kulla Motomaania toimetajad, kas oleks võimalik selliselt asju ajada, et enne jõuab ajakiri tellijateni ja pärast levisse. Mingi privileeg ju tellijatel peaks siiski olema.
Nimelt, eelmine laupäev külastades Rimi kauplust avastan müügist värske Motomaania numbri. Peast käib läbi, et ehh mul ju ka ajakiri tellitud, kuid kohale pole jõudnudki.
Ostsin siis poest ajakirja, et seda õhinal lugema asuda. Sellel teisipäeval siis jõuab ka kauaoodatud ajakiri postkasti.
Kulla Motomaania toimetajad, kas oleks võimalik selliselt asju ajada, et enne jõuab ajakiri tellijateni ja pärast levisse. Mingi privileeg ju tellijatel peaks siiski olema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.