Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
aga miskell kust start -ülejäänu 0rgunnimekäigupealtKuzmitz kirjutas:Ma ei tea!!!!417 kirjutas:
kus oleks esimene ööbimine ja teine
mul naine lastega tahab autoga osa võtta- st sõidab ette ööbimiskohta
Kuskil Vastseliina kandis äkki... Sõidugraafik saab olema suht libisev. Kui kuskil jääb lahe koht ette, siis tuleb seal ju kauem aega veeta! Saad miski laheda talumehega tuttavaks, jääd ööseks sinna jne... Retke moto on, et "Kõik käigult!". Nii tulebki lahe reis, mida pärast meenutada saab! Aga naine saab ju autoga kaasas sõita? Metsa ei roni. Kõige ekstreemsemad teeolud ongi needsamad kruusateed. Muidugi, kui huvi on, siis keegi ei keela sul mudasse või mägedesse minemast, kuid ma oma raskekaallasega kruusateelt välja ei roni.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
kalev 1
Teema algataja
No näed, Kalev... Kus sa varem olid? Treffile lähme kindlasti ja hoia ikka sellel teemal pilk peal! Uusi tsikliste Rakverest tervitame alati rõõmuga!kalev 1 kirjutas:Tahaks ka tulla aga kahjuks ei saa. Perekondlikud kohustused. Kui veel midagi sellist andke ikka teada,olen huvitatud. Kui järgmine nädal Jõgevale minek võiks koos minna.
-
luix
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Hakame aga varakult organiseeruma jahh, mul endal plaanis kindlasti minna ja kohe 26ndal ,kellaaeg on veel lahtine, üksi ei viitsi sõita, saab mingi grupi kokku kõigile sobival kellaajal ja minek.Sinnamaani tuleb aga elada veel, selleks jõudu! 
Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee 

-
luix
Kahjuks õllemotole ei jõua, tuleb tööl omad vahetused ette ära teha nendel päevadel, et saaks treffile ja ega rohkem sellel hooajal,ühelegi teisele üritusele jõuagi, millest on muidugi kuradima kahju! 

-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Mnjah..., avatari vaadates siis sul vist käed jalad ja muud riistad tigedalt töös, kõik see aeg...luix kirjutas:Kahjuks õllemotole ei jõua, tuleb tööl omad vahetused ette ära teha nendel päevadel, et saaks treffile ja ega rohkem sellel hooajal,ühelegi teisele üritusele jõuagi, millest on muidugi kuradima kahju!
OK, libistan siis sinu eest ka ühe
-
luix
Tööd muidugi väga palju pole, aga töö juures peab ikka passima24h, mis teistesse riistadesse puutub, siis koormus normaalne
krt pritsu kõrvalt teine 24h töö veel, sellest ka krooniline ajanappus. Vähemalt tööle saan tsikliga sõita, niigi palju! 

-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
2 päeva setumaad ja 800 km seljataga- kui oleks tulijaid teeks millagi ühe tripi : aidu karjäär - vasknarva - narva karjäär. muidugi illegaalselt
ahjaa piloodiga arvatavasti saame reede kokku 10 30 viitna kõrtsu ees ja siis pasaga kella kahesele praamile
ahjaa piloodiga arvatavasti saame reede kokku 10 30 viitna kõrtsu ees ja siis pasaga kella kahesele praamile
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Esimene kiire tuleb sujuvalt mööda lasta ja siis juba aega s**ks...Bullrider kirjutas:Krt kus ikka teeb kadedaks kus mehad organiseeruvad![]()
Ma siin tripitan lausüksi mööda helsinki äärelinnu ja pole silmapiirilgi siukest aega, et eestisse kolonni pääseda...
-
tahm
Teema algataja
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
See nädalavahetus, ehk siis homme võiks mingi tripi teha küll. Mul küll tsiklil praegu nahk maas, aga plaan täna õhtuks uuesti kokku ladudatahm kirjutas:karjääri minekuks sobiks mulle see nädalavahetus või siis augusti teine pool !!
endal aidu külje all juured, kui vaja saan võibolla midagi uurida???
tedre, nendel kuupäevadel on treff ja mina olen vististi üle lahe tööd tegemas. Lähme ikka homme sõitma
-
kalev 1
Teema algataja
-
numan
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kuna mina ise pole kunagi oma graafikus kindel siis ei "reserveeri" aga idee on järgmine, mingi kindel koht/kohad nt sõmeru statt, piira raktoomi tankla, raja pood vms ja kes leiutab mis kellaaega siis pangu kirja. Muidugi ühe kindla koha puhul võiks iga lambist mineja sealt läbi lennata (suits,kohv,bena,wetc) ja ehk mõnda kaaslase leida
usun et tulijaid jätkub nii neljapäevaks kui reedeks nii et Treffil näeme raisk 
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Vaata, kulla Laurenzzo- see pilet on ju kõige odavam asi treffil... Mõtle, mitu raha sa seal maha joodLaurenzzo kirjutas:krt treffile läheks aga see pilet on kallis300.- kui ma ei eksi.
Terv lauri
Kuid ise stardin neljapäeva õhtul 18.30. Nagu tavaks saand, Raja poe eest. Liitun heameelega pundiga, kes sel ajal sealt stardib...
Treffil näeme,RAISK!!!!
-
luix
Kuid ise stardin neljapäeva õhtul 18.30. Nagu tavaks saand, Raja poe eest....
OK Kuzmitz, siis kohtume 18.30 raja poe ees!
OK Kuzmitz, siis kohtume 18.30 raja poe ees!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.