Käega tervitamisest.

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

faithinchaos

Lugemata postitus Postitas faithinchaos »

asi on vist uhkes "riistas", millelt ei saa käsi eemal hoida:D

loomha

Lugemata postitus Postitas loomha »

Ongi nii jah, ma arvan sama. Bike-mehed tervitavad küll enamasti rõõmsasti :)

_____

Järvevana ülesõidu propagandat ei toeta.
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Aga veel kord mainiks et ärge hakkake vehkima kellegile kui sooritate mis iganes tähelepanu vajavaid manöövreid! Ise olin tunnisatajaks kui (meile lehvitav) tsiklist sõitis järsku seisma jäänud sõiduatole tagant sisse. Kord oli endal si..alõikur krampis kui lehvitasin (olles sisekurvis) vastutulevale ja järgmisel hetkel nägin teel liivaunniku.
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Tervitamist või õigemini mittetervitamist ei maksaks väga südamesse võtta. Ilmselt on miljon põhjust miks ei saanud vastutulija sind hetkel tervitada: tähelepanu mujal, manöövri sooritamine, vähene kogemus jne. Tore, kui tervitatakse aga see pole ju mingi tragöödia, kui ei tervitatud vastu. Sellepärast ei tasu hakata teineteist siunama ja liigitama tsikkli tüübi järgi. :evil: Ise püüan ikka kätt visata ja vabandused juba ette, kui olen kedagi jätnud vastu tervitamata. :oops:

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Tallinn-Tartu-Tallin täna 100% kõik lehvitasid. :D
Lõpp läks juba sportlikuks huviks et kas saab hea statistika tänasele päevale.
Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

tegelt võiks selle statistika keskellelejakuipaljuningmismarsruudillehvitas edaspidi kirjutamata jätta.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Tore et vanad ja tõsised teemad jälle üles soojendatakse :)

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Poisid....mina ei tea kuhu see maailm nii jõuab. Niikaua kuni on tsikliste kes ei tervita igat aiateivast vihkan ma isegi selle mehe venda kes tsikliga sõidab. Häbi kogu tsunftile
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

sarapuu
Tsikkel: ei ole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sarapuu »

viipan ikka kõigile käega v.a rollupoissidele, isegi osad säärekaga kalamehed viipavad vastu, seda kuidagi eriti fun ja tore vaadata.
ega vähe ei ole

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

[quote="sarapuu"]viipan ikka kõigile käega v.a [b]rollupoissidele[/b], isegi osad säärekaga kalamehed viipavad vastu, seda kuidagi eriti fun ja tore vaadata.[/quote]

Aitäh !

Kohe palju "parem" tunne hakkas ! :(
Kasutaja avatar

Telempe
Tsikkel: Triumph Sprint ST 1050 (2008)

Lugemata postitus Postitas Telempe »

Ära muretse, RKsilver. Kui sa esimesena viipad, küllap vastatakse sulle samaga.

Mina tervitan kõike, mis või kes mind tervitab. Teistelt mootorratturitelt aga initsiatiivi ei oota.
ATGATT, but not invincible

rifle

Lugemata postitus Postitas rifle »

Hetkel on oma ratas värvimises ja ise jalamees, kuid see ei takista mul tee äärest ratturitele viipamast, vistatakse ikka uhkelt käppa vastu kah, ei ütle keegi ära =) Sai ka korra auto tagaistmelt läbi katuseluugi tervitatud, rattur oli viks poiss ja ei olnud kade, viipas vastu. Tegi kohe tuju heaks, saaks nüüd kärmemalt mota kokku ja teele =)

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Tervitamine teeb südame soojaks ikka küll. Iga kord, kui ma peaksin maha magama vastutuleva ratturi tervituse ja liiga hilja märkan on päris piinlik ikka. Kuid ise tuleb alati ikka käppa visata, isegi kui vastutulija ei viska! Võibolla on vastutulija alles kogemusteta ja liiga ametis oma ratta juhtimisega.

Kuid kõige lahedam oli siis, kui ma ARKi eksamit tegin. Sõitsin 30 alas Õismäel ja üks vanamees tõstis teeääres pöidlad üles ja naeratas. Egas ma muidugi vastamata jätnud. Väga muhe, pole need vanainimesed midagi kurjad tsiklistide peale. :)

Šulik

Lugemata postitus Postitas Šulik »

Sõites igapäevaselt Pärnu-Tallinn-Pärnu, siis miskipärast ei viska käppa hommikuti vastu tulevad fin numbritega rattad, so u 98% ei tee seda . Laevalt maha, ja kohe vaja kiirelt teise Eesti otsa jõuda? Või pole seal maal seda kommet?
Isegi herr motopolitseinikud (2tk) viskasid täna Tartu külje all käe kõrgele :)

sookas

Lugemata postitus Postitas sookas »

Tegelt võiks ju ka autojuhid üksteisele viibata,nagu teevad seda enamik bussijuhte!
Kasutaja avatar

matukas

Lugemata postitus Postitas matukas »

Siis vist linnades muud ei saakski, kui käsi pidevalt püsti :D
Keep momentum
Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

sookas kirjutas:
Tegelt võiks ju ka autojuhid üksteisele viibata,nagu teevad seda enamik bussijuhte!
keskmise sõrmega viipavadki :wack:
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kui ma tsiklit näen, siis tervitan kah.
Huvitav komme on aga paaril kohalikul rollerihundil. Kipuvad fakki lehvitama, kui ma Planetaga neist mööda sõidan või kui nad mulle vastu tulevad. :?

Bööm heedsot

Lugemata postitus Postitas Bööm heedsot »

Telempe kirjutas:
Ära muretse, RKsilver. Kui sa esimesena viipad, küllap vastatakse sulle samaga.

Mina tervitan kõike, mis või kes mind tervitab. Teistelt mootorratturitelt aga initsiatiivi ei oota.
Ma (rollerihunt) viipan alati mootorattaga sõitjatele aga kahe hooaja peale on vastu tervitatud 2 korda(mõlemad korrad see suvi). :roll:
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Ja väga tore on Lõune-Eesti väiksematest alevitest ja küladest läbi sõita. Lapsed ja vanad inimesed kõik kuskil tee ääres ja lehvitavad, naeratavad. Väiksemad lapsed väitavad käega, et anna gaasi nagu ka:D
Lehvitasin alati vastu ka.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

Sebar

Lugemata postitus Postitas Sebar »

Pühapäeval Tartu lähedal tulid ka kaks motopolitseiniku vastu, kumbki vastu ei tervitanud. Kuradi motomendid.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Sebar kirjutas:
Pühapäeval Tartu lähedal tulid ka kaks motopolitseiniku vastu, kumbki vastu ei tervitanud. Kuradi motomendid.
No aga keegi meist keeras neile Tartus korraliku käru ka...
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

No nüüd pikaks ajaks rahu majas...
http://www.postimees.ee/240707/esileht/ ... 273761.php
Õigekirjaoskus massidesse!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Sebar kirjutas:
Nii nad, raisad, meie mainet alla veavadki. (moon)
Joel

loomha

Lugemata postitus Postitas loomha »

Mitu korda nädalas möödume Rannamõisa tee linnapoolses alguses ühe klassikalisema mootorratturiga üksteisest. Minul roheline Kawa ja punane tagi. Juhul, kui keegi end ära tundis - MIKS SA MIND KUNAGI VASTU EI TERVITA?
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Näh, kurja- muudkui jorisete siin :twisted:
Asi peaks ju välja nägema lihtne- "lendab" sulle mootorrattaga tegelane vastu, viskad käpa püsti. Pärast roogid püksist välja heameelest tulnud olluse 8) . Juhul, kui vastutulija kah käppa viskas...
Juhtub vastutulija rolluga olema, siis peaks puht viisakusest vanema inimese vastu rollumees/naine/tibi esimesena tervitama. Ja kui ikka roll tervitab, siis mina olen küll alati oma käpa püsti visanud!!
Pole ma ka kunagi solvunud, kui keski vastu ei tervita...
Oleme ikka üksteise vastu head- kunagi ei tea, millal teine "punuma paneb"... Siis on juba hilja :roll:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

kaska
Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler

Lugemata postitus Postitas kaska »

auto roolis ja ratta seljas ikka tervitan ja tervitatakse vastu ka:)

Tööl eriti ei saa käega viibata, kuna nii kui käe tõstan kipuvad kõik kohe seisma jääma:D Mis sa ikka teed, kui vahel vaja teeremondi piirkonnas kollase vestiga ringi patseerida:)

aga eriti vahva on kui sõidad mõnest väiksest külast läbi ja peaaegu terve pere rivistatakse tee äärde üles ja asutakse sünkroonis lehvitama, ega mina siis ka kade ole:)
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

einoh päris hea tunne on kui käppa visatakse :D Ma ka juba julgen kätt tõsta, noh noogutand olen ikka varem ka aga ega seda võib võtta kui sõiduõpetaja jutust aru saamist (noh kui kuuled mis ta ütleb, siis peab peaga noogutama :lol: ) Mul käib pea vahest otsas kui Miki-Hiirel
Käpatõstmine on ikka konkreetne asi...
Kasutaja avatar

nummert

Lugemata postitus Postitas nummert »

sarapuu kirjutas:
viipan ikka kõigile käega v.a rollupoissidele, isegi osad säärekaga kalamehed viipavad vastu, seda kuidagi eriti fun ja tore vaadata.
Ühesõnaga rollerimehed ei olegi inimesed?
Nõme.
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

No ma näiteks niisama kõndivatele inimestele ja autojuhtidele ei viipa käega - järelikult autoroolis on LOOMAD...ja kõnnivad mööda tänavaid ka loomad...jeeeee, loomaaed :)
Challenge the Adventure.Ride The World

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Ma ikka viskan ka rolleritele käppa, kuigi enamus (julgeks väita, et 90%) vastu ei viska. Ei tea, kas nad siis ei märkagi või aru ei saa miks visatakse...

Samas, eelmine aasta olin ma juhuse tahtel ka mõne korra rolleriga sõitja. Ise viipasin ikka harjumusest kõigile vastutulevatele tsiklitele, kuid eriti soojaks tegi südame see, kui vastutulev tsikkel mulle ennem jõudis käppa visata. Enivei, alati võib arvestada ka sellega, et vastutuleva rolleri seljas on tegelikult tsiklimees. 8)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”