Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Aga veel kord mainiks et ärge hakkake vehkima kellegile kui sooritate mis iganes tähelepanu vajavaid manöövreid! Ise olin tunnisatajaks kui (meile lehvitav) tsiklist sõitis järsku seisma jäänud sõiduatole tagant sisse. Kord oli endal si..alõikur krampis kui lehvitasin (olles sisekurvis) vastutulevale ja järgmisel hetkel nägin teel liivaunniku.
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Tervitamist või õigemini mittetervitamist ei maksaks väga südamesse võtta. Ilmselt on miljon põhjust miks ei saanud vastutulija sind hetkel tervitada: tähelepanu mujal, manöövri sooritamine, vähene kogemus jne. Tore, kui tervitatakse aga see pole ju mingi tragöödia, kui ei tervitatud vastu. Sellepärast ei tasu hakata teineteist siunama ja liigitama tsikkli tüübi järgi.
Ise püüan ikka kätt visata ja vabandused juba ette, kui olen kedagi jätnud vastu tervitamata. 

-
- Kontakt:
Tore et vanad ja tõsised teemad jälle üles soojendatakse :)
Poisid....mina ei tea kuhu see maailm nii jõuab. Niikaua kuni on tsikliste kes ei tervita igat aiateivast vihkan ma isegi selle mehe venda kes tsikliga sõidab. Häbi kogu tsunftile
Hetkel on oma ratas värvimises ja ise jalamees, kuid see ei takista mul tee äärest ratturitele viipamast, vistatakse ikka uhkelt käppa vastu kah, ei ütle keegi ära =) Sai ka korra auto tagaistmelt läbi katuseluugi tervitatud, rattur oli viks poiss ja ei olnud kade, viipas vastu. Tegi kohe tuju heaks, saaks nüüd kärmemalt mota kokku ja teele =)
Tervitamine teeb südame soojaks ikka küll. Iga kord, kui ma peaksin maha magama vastutuleva ratturi tervituse ja liiga hilja märkan on päris piinlik ikka. Kuid ise tuleb alati ikka käppa visata, isegi kui vastutulija ei viska! Võibolla on vastutulija alles kogemusteta ja liiga ametis oma ratta juhtimisega.
Kuid kõige lahedam oli siis, kui ma ARKi eksamit tegin. Sõitsin 30 alas Õismäel ja üks vanamees tõstis teeääres pöidlad üles ja naeratas. Egas ma muidugi vastamata jätnud. Väga muhe, pole need vanainimesed midagi kurjad tsiklistide peale.
Kuid kõige lahedam oli siis, kui ma ARKi eksamit tegin. Sõitsin 30 alas Õismäel ja üks vanamees tõstis teeääres pöidlad üles ja naeratas. Egas ma muidugi vastamata jätnud. Väga muhe, pole need vanainimesed midagi kurjad tsiklistide peale.

Sõites igapäevaselt Pärnu-Tallinn-Pärnu, siis miskipärast ei viska käppa hommikuti vastu tulevad fin numbritega rattad, so u 98% ei tee seda . Laevalt maha, ja kohe vaja kiirelt teise Eesti otsa jõuda? Või pole seal maal seda kommet?
Isegi herr motopolitseinikud (2tk) viskasid täna Tartu külje all käe kõrgele
Isegi herr motopolitseinikud (2tk) viskasid täna Tartu külje all käe kõrgele

keskmise sõrmega viipavadkisookas kirjutas:Tegelt võiks ju ka autojuhid üksteisele viibata,nagu teevad seda enamik bussijuhte!

Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee
http://www.motoservice.ee
Ma (rollerihunt) viipan alati mootorattaga sõitjatele aga kahe hooaja peale on vastu tervitatud 2 korda(mõlemad korrad see suvi).Telempe kirjutas:Ära muretse, RKsilver. Kui sa esimesena viipad, küllap vastatakse sulle samaga.
Mina tervitan kõike, mis või kes mind tervitab. Teistelt mootorratturitelt aga initsiatiivi ei oota.

-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
No nüüd pikaks ajaks rahu majas...
http://www.postimees.ee/240707/esileht/ ... 273761.php
http://www.postimees.ee/240707/esileht/ ... 273761.php
Õigekirjaoskus massidesse!
Näh, kurja- muudkui jorisete siin
Asi peaks ju välja nägema lihtne- "lendab" sulle mootorrattaga tegelane vastu, viskad käpa püsti. Pärast roogid püksist välja heameelest tulnud olluse
. Juhul, kui vastutulija kah käppa viskas...
Juhtub vastutulija rolluga olema, siis peaks puht viisakusest vanema inimese vastu rollumees/naine/tibi esimesena tervitama. Ja kui ikka roll tervitab, siis mina olen küll alati oma käpa püsti visanud!!
Pole ma ka kunagi solvunud, kui keski vastu ei tervita...
Oleme ikka üksteise vastu head- kunagi ei tea, millal teine "punuma paneb"... Siis on juba hilja

Asi peaks ju välja nägema lihtne- "lendab" sulle mootorrattaga tegelane vastu, viskad käpa püsti. Pärast roogid püksist välja heameelest tulnud olluse

Juhtub vastutulija rolluga olema, siis peaks puht viisakusest vanema inimese vastu rollumees/naine/tibi esimesena tervitama. Ja kui ikka roll tervitab, siis mina olen küll alati oma käpa püsti visanud!!
Pole ma ka kunagi solvunud, kui keski vastu ei tervita...
Oleme ikka üksteise vastu head- kunagi ei tea, millal teine "punuma paneb"... Siis on juba hilja

-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
auto roolis ja ratta seljas ikka tervitan ja tervitatakse vastu ka:)
Tööl eriti ei saa käega viibata, kuna nii kui käe tõstan kipuvad kõik kohe seisma jääma:D Mis sa ikka teed, kui vahel vaja teeremondi piirkonnas kollase vestiga ringi patseerida:)
aga eriti vahva on kui sõidad mõnest väiksest külast läbi ja peaaegu terve pere rivistatakse tee äärde üles ja asutakse sünkroonis lehvitama, ega mina siis ka kade ole:)
Tööl eriti ei saa käega viibata, kuna nii kui käe tõstan kipuvad kõik kohe seisma jääma:D Mis sa ikka teed, kui vahel vaja teeremondi piirkonnas kollase vestiga ringi patseerida:)
aga eriti vahva on kui sõidad mõnest väiksest külast läbi ja peaaegu terve pere rivistatakse tee äärde üles ja asutakse sünkroonis lehvitama, ega mina siis ka kade ole:)
einoh päris hea tunne on kui käppa visatakse
Ma ka juba julgen kätt tõsta, noh noogutand olen ikka varem ka aga ega seda võib võtta kui sõiduõpetaja jutust aru saamist (noh kui kuuled mis ta ütleb, siis peab peaga noogutama
) Mul käib pea vahest otsas kui Miki-Hiirel
Käpatõstmine on ikka konkreetne asi...

Käpatõstmine on ikka konkreetne asi...
Ühesõnaga rollerimehed ei olegi inimesed?sarapuu kirjutas:viipan ikka kõigile käega v.a rollupoissidele, isegi osad säärekaga kalamehed viipavad vastu, seda kuidagi eriti fun ja tore vaadata.
Nõme.
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Ma ikka viskan ka rolleritele käppa, kuigi enamus (julgeks väita, et 90%) vastu ei viska. Ei tea, kas nad siis ei märkagi või aru ei saa miks visatakse...
Samas, eelmine aasta olin ma juhuse tahtel ka mõne korra rolleriga sõitja. Ise viipasin ikka harjumusest kõigile vastutulevatele tsiklitele, kuid eriti soojaks tegi südame see, kui vastutulev tsikkel mulle ennem jõudis käppa visata. Enivei, alati võib arvestada ka sellega, et vastutuleva rolleri seljas on tegelikult tsiklimees.
Samas, eelmine aasta olin ma juhuse tahtel ka mõne korra rolleriga sõitja. Ise viipasin ikka harjumusest kõigile vastutulevatele tsiklitele, kuid eriti soojaks tegi südame see, kui vastutulev tsikkel mulle ennem jõudis käppa visata. Enivei, alati võib arvestada ka sellega, et vastutuleva rolleri seljas on tegelikult tsiklimees.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.