algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
reinuvader
Teema algataja - Postitusi: 298
- Tänatud: 27 korda
Hommik!nagu näha hoiavad krossimehed tõesti kokku ja aitavad nõuga ka nö algajaid,SUUR TÄNU TEILE SELLE EEST!aga ikka on nii,et 1-loll oskab rohkem küsida kui 100-tarka vastata.nii küsingi jälle,et ärge pahandage kuid see hoolduse teema,et iga 5h tagant see ja 10h järel too.....no ma ei tea,kui ütleme kuus sõidan korra-paar ja selge on see,et ei kasuta ju algajana ära pooltki masina ressursist,seda enam kui uueks pilliks valin 250cm3/4t,kas siis on ikka need välbad NII kohustuslikud??samas otse loomulikult vahetan ma õlisi(kasutan tuntuid firmasi)filtreid jne?2:on nüüd selgitustest jäänud silma,et 2t on odavam pidada,ei vaidle aga praegusel momendil pole ühtegi pilli ei auto24,s ega mujal va üle 2001,nats vanad ju...see-vastu 4t 2004 ja üle ning hinna vahe pole 10 tuhhigi(mõtlen ikkagi pille mis jäävad alla 50tuhhi)?ja veel üks loll küsimus,nimelt ajavad sõbrad peale,et võta suur pill e 450,sõidad nagu miska ja ei näe vaeva,st,et mina seda peeneks ei sõida???...usun,et ei sõida aga minu kogemuste juures,kas ei oleks see ost liiga ennast traumeeriv otsus?muide on mul pakkumises 2004a honda450/4t ja hinnaga alla 50tuhhi?ja eks kasutatud pilli ost on ikkagi risk,sest olen nüüd 2 masina omanik olnud ning mõlemaga olen saanud nats petta,sest välimus on ju petlik ja see teeb ettevaatlikuks.edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.