Jumal kaitseb täna lolle... ja mind.

Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

Jah, tuleb meelde küll see ohutussaar seal, teise või kolmanda ringiga saab selle koha jah - valides parema trajektoori, mugavalt läbida..seda kruusapaltsi ei ole ma märganud seal "otse" loodan et ei lähe vaja seda, aga hea et see seal siis on sedasi..

Aga teema jätkuks räägin siis: tegemist siis taas tööle minemisega.. kenasti olin juba peaaegu töökohal, jäi veel sõita 100m otse ja siis paremale parklasse..tänava lõpus aga autoremonditöökoda, kuhu hakkas sisenema üks vana lada. Kuna seal tänavaotsas ka autosid pestakse, oli see veidi liivane või nii.. Sain hoo kärmelt üles, kuidagi liiga kärmelt.. kuskil 60ni arvan, nüüd vaja pidurdada, aga see liiv tahtis tagaratta külje suunas ära viia hirmsasti..see kiire jõnks pärast pidurite vabastamist jättis küll tsikli otseks, kuid võttis oma 10 m pidurdusteekonnast, aga siis olingi ma juba tänava lõpus..ülejäänu toimus ehk 2 sekundi jooksul.. jõudin sinna töökotta tahtmatult ennem ladat, kuigi ta oli juba ninaga töökoja ukse vahelt tõstuki vahele manööverdamas. Siis oli minu kord sealt välja manööverdada, mis oli palju keerulisem kui sinna sisse pääseda - kogu protsess võttis aega alla 30 sekundi, töökoja omanikud ei jõudnud reageerida veel, samuti ka papi kes istus ladas..
Aga - ärgem tegeleme lollustega. nüüd tean et seal tänavanurgas on salakaval liivatolm, ning läbin alati selle koha eeskujulikult
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”