Hälvik-autojuhid
Enne kui see tõrvamine veel eriti pikaks läheb. Mulle tundub, et 99% autojuhtidest on täiesti normaalsed, kellest veel rohkem kui pooled käituvad tsiklistide vastu kenamini kui eeskiri nõuaks.
Aga mis saab siis, kui selline normaalne inimene loeb käesolevat teemat. Vahel olen juhtunud vaatama autofoorumeid, kus siis kõik sõnavõtjad räägivad oma negatiivsetest kogemustest mootorratturitega. Seda on äärmiselt vastik lugeda. Eriti veel, kui juhtud seda tegema päeval, mil oled püüdnud käituda normi: "ela ise ja lase teistel ka elada" järgi (eks ole mulgi vahel selliseid päevi
). Reeglina tekib see emotsioon, et mis ma k...t ikka pingutan, nagunii l..llid sellest aru ei saa, parem panen nii et peegleid lendab - tulemus nagu ikka sama ju. Usun, et sellisel keskmiselt kenal autojuhtil tekib täpselt samasugune emotsioon, kui loeb käesolevat teemat. Sest enamuse autojuhtide suhtes on see jutt siin ebaõiglane. Muidugi on tore rääkida oma ohtlikest juhtumistest, aga selliste teemadega kujundame me ise ainult vastastikust vaenu ja liiklupilti ei mõjuta see kuskilt otsast paremuse poole.
Jah, muidugi on üksikuid idioote, aga vaevalt nad seda väärt on, et sellest niipalju jahuda. Unustage l..llid liikluses ja olge kenad edasi
.
Aga mis saab siis, kui selline normaalne inimene loeb käesolevat teemat. Vahel olen juhtunud vaatama autofoorumeid, kus siis kõik sõnavõtjad räägivad oma negatiivsetest kogemustest mootorratturitega. Seda on äärmiselt vastik lugeda. Eriti veel, kui juhtud seda tegema päeval, mil oled püüdnud käituda normi: "ela ise ja lase teistel ka elada" järgi (eks ole mulgi vahel selliseid päevi
Jah, muidugi on üksikuid idioote, aga vaevalt nad seda väärt on, et sellest niipalju jahuda. Unustage l..llid liikluses ja olge kenad edasi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.