Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

ma alati mõtlen ilgelt kaua, et kuidas siis nüüd oli.. Nagu Motokas ütles, läksid asjad korraldusliku poole pealt väga hästi. Mõned asjad oleksid võinud olla paremini sätitud, aga neid sai ka jooksvalt reguleerida - seega p***ui :D

Tähtis on see, et seltskond oli ette teada ja sellega ei saa mööda panna. Maani kummardus kõigi ees kes osalesid, sest nii aktiivset ja lõbusat rahvast annab otsida. Ma tean, mida ma räägin ;)

Eraldi tervitamist vajab üks "robot", kes tegi minu silmis rekordi elu ja surma piiril tiksumisel. ja seda mitte tänu alkoholile vaid uskumatule suuvärgile :twisted:

mis toitlustamisse puutub, siis õlle hind jäi toitlustajaga tõesti läbi rääkimata ja tuha raputavad pähe korraldajad. Samas oli pood lahti ja kuna laupäeva öösel sai kogu vaadiõlle otsa, siis miskit väga valesti kah polnud. Kui kohvi ei maitse, siis see on väga individuaalne. Mina jõin reede õhtul kolm õlletopsitäit kohvi ja jätsin öö seetõttu praktiliselt vahele :lol:

Ma siiralt tervitan kõiki osalejaid ja ka korraldajaid (ma mõtlen helimehi, toitlustajaid, kohalikku politseipatrulli, tädi Maret jpt.)

Siinkohal toon ära ka ühe kirja, mis meile saadeti - loodan, et see meenutab teile neid toredaid inimesi, kes ennastsalgavalt und trotsides meie peo õnnestumisele kaasa aitasid!

Tere!

Siin üks väike tagasihoidlik palgaline "toitlustaja", kellel hinges suur rõõm ja tiba muret ühteaegu. Vanarahva tarkuse järgi tuleb mõlemat jagada. Rõõm oli ja on suvepäevadejärgselt mega! Olen olnud praelabidat keerutamas gigant Õllesummerist meepäevade ja microlaadani, kuid niiiiiiiiiiii lahedat seltskonda pole ennem olnud. Ega vist tule ka, kui just ei satu järgmistele suvepäevadele. :) Igatahes olime meie, kioskinäitsikud, kõik vaimustuses: motikad, sõbralik õhkkond, väsimatud motomehed, tants, laul ja kõik muu sinnajuurde kuuluv. Isegi ööpäevaringne töötamine ja teenindamine ei tundunud tööna, vaid lustimisena. Suurimal heameelel täitsime extrasoove: valmistasime oma isiklikust tagavarast puljongit lõualuuga hädas olevale, küpsetasime pannkooke maiasmokkadele, praadisime härjasilmad gurmaanidele, täitsime eritellimused prae koostise ja koguse suhtes, õlle hoidsime külmas ja vorstid soojas!
Muret teeb pisku rahulolematus foorumis hinnapoliitika ja menüü valiku üle. Siia meie ei sekku, seda otsustavad bossid, kuid selline mekk jäi man nagu meie poolt poleks midagi head olnudki. Kui nüüd jagatud mure ka olemise kergemaks teeb, siis siitpoolt letti vaadates oli see tõesti vägev üritus. Oma vaimsuse ja fanaatilisusega. Loodetavasti paistis meiepoolne hea tahe ka teisele poole letti ära.
Mina ei tea motikatest midagi rohkem, kui et sellega saab imelihtsalt ja väga valusasti kukkuda. Seepärast ei oska motomeestele-naistele midagi soovida. Kas nael kummi sobib? Jõudu teile igatahes! Tublid!

ps oleksin oma mõtteid heameelega foorumis jaganud
ja veel: me oskame putru küll teha, kui vaja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”