Biker.ee SUVEPÄEVAD 3-5.08.2007

Kasutaja avatar

anarhismikaplan

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

Tegelikult kindlasti midagi oli sitasti. kasvõi see, et pärast ürituse ametlikku lõppu mina enam seakooti ei saanud, kuigi ahjus paistis neid vähemalt 7 , aga noh vahet ju pole ka, sest tuli oli kustunud ja ilmselt ma poleks uut soojendamist viitsinud oodata ka, ja õllest ginist ja muust sodist elab ju ka päris kaua, aga samas positiivseid elamusi oli kindlasti rohkem. Isegi minu telk jäi terveks peale sellest tsikliga üle sõitmist ning nael sai ju ka lõpuks pakku tambitud ning isegi auhinna rummist sain mina oma osa, hoolimata sellest, et paarishüppe eest stiili punkte selle ürituse raames ei saanud. Kuid puhtast kapitalistlikust huvist pole ka mina suutnud mõista õllehinna poliitikat - ma kasvõi enda näitel julgen arvutada, et kasulikum oleks mulle müüa 60 õlut 15 krooni tüki eest, kui 10le inimesele üks õlu 30 krooni tükist. Aga see et joogikauplejad rahapeale kurjad on pole ju minu asi ja mina olen rahul ka sellega et sain kokkuvõttes 80 õlut või gini poehinnaga, arvestades et kauplejad peaaegu ka omast kraamist lahti said. Tegelikult ma pole matemaatik ja üritus oli väga hea, ainult esmaspäeva hommik oli pisut valus :lol: Igaljuhul ma ei luba et ma järgmine kord korralikum olen. OLI TORE 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”