MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

oot WTF, kas nüüd olen väga täis või lihtsalt loll - Pärnus Battery Race oli ju ikka 4 pikendatud kuuesajast või mis?? mina, nitse, somm, pacaan - viimane ju sõitis 10,8-10,9 sek tuuri ja see pidanuks loogika järgi juhtuma ikka vaid pikendatuna... ja elliminaatoris võitis nitset tänu viimase oluliselt pikema reaktsiooniajaga...
See jutt, et pikendamine kuuesajastele vähem mõju avaldab kuuesajaste klassi keskes, ei pea kahjuks paika kuigi võiks näida loogilisena (seoses väiksema jõu ohjamisega). 60Ft on pikendatuna parem enivei ja see määrab ka enamuse edasises. Eelmise 600cc rekordi (oli tõepoolest lühikese kiigega) kaheaastast püsimist marginaalis 10,65 kahjuks ei oska ka paremini kommenteerida kui näiteks seda anomaaliat, et nitse sõitis haapsalu testipäeval 10,2... ja edasi tee või tina - alla 10,6 ei tule... ütleme, et olude kokkulangevus või ebakõla miskis midaiganes... Täpselt sama loogikapuudus nagu ka, et 10,6 sõitnud rattale panna kiigepikendus on -0,2-0,3 sek ja 5kg kergemad veljed annavad -1,5 sek, käigushifting hoiab kogu amplituudis kokku 0,8sek, -7kg kogumassist annab -0,1sek ja tulemuseks saabki: 8sek :mrgreen: olgem realistid ja võtkem asja spordina - tee kõik mis vähegi võimalik endaga, kõik mis masinaklassis võimalik ja vähegi lubatud tehnikaga ja sind saadab edu - vaid natuke jääb pjedestaalilt puudu nagu purjespordis kus tuul puhub kõigile võrdselt :mrgreen: edasi vaja vaid pisut annet ja rohket õnne - edu teile, ma nüüd panen pildi kotti (jäägermeister valesti spellituna kuid suures koguses)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”