Õnnetused mootorratastega
Mul tööl kaubik, rihmad ja ramp peal mida sai nüüdki kasutatud aga muidu vist autoabi saab kutsuda.speedvana kirjutas:küsimus? kui ratsanik on ok.(kontrolli all), aga tehnika andis otsad, kes tegeleb edasi riistvaraga, olen isegi mõtt. kui kükametsas "hobune teeb oma viimase peeru" näiteks nädalavahetusel ???
Minu meelest hullem on see, et sõidad enduuroga suht koht tundmatutes kohtades ja ühel hetkel ei näri üldse läbi kus oled.
Naljakas lugu juhtus siis kui siit foorumi seltskonnaga Pääsküla vahelisel alal sai sõidetud ja mingi hetk tagumise mehega juhtus midagi ja jäin teda ootama. Aga esimesed ei pannud tähele ja sõitsid eest ära. Oli vist Janis...kui ta lõpuks ratta püsti või käima sai siis hakkasime mööda jälgi teistele järgi sõitma. Ühel teeotsast sõitsin valesti aga jõudsin talle suuna ette näidata kust ta ka ära pööras. Ja kui ma nüüd sain nina ringi keeratud ja üritasin neid leida siis ei leidnud ma kedagi enam üles. Oma jagu läks otsimise peale ja kui kütuse näidik ka põlema läks üritasin sealt välja saada. See ei ole suur koht aga ma tegin seal nõmedaid ringe tükk aega enne kui üks poisike mind välja juhatas. Välja tulin ootamatult Pihlaka tänavalt.
Siis sain aru, ma eksin ka omas koduski ära ja ilma GPS-ta ma rattaga metsa ei roni. Ja tänu sellele väiksele seigale siis, oli nüüd palju abi.