Sinu tee bikeriks...
-
Mimikri
Mida lugeda tee alguseks? Esimene tsiklile istumine oli teismelisena - pooljuhuslikult korral-paaril Jawal seljakotiks ... Ja mitte üks raas ei meeldinud. Läks mööda ikka omajagu aastaid, tuli ka neljarattaline sõiduvahend, kuid hinges midagi näris (sõitvaid tsikleid nähes, eriti kroome) ja aina hullemini närima hakkas. Eelmise aasta kevadel tuli otsus - mina tahan ka tsikliga maanteid mõõta! Sättisin sammud Haja Autokooli ning esimene teooriatund toimus 13.06. Kuujagu hiljem lubas Aivar ka 125 cm3 taltsutamist proovida. Tõsine lootus oli septembris ARK sõidueksam ära teha, kuid ... see õiglane(?) elu tegi omad korrektiivid - madal A-kategooria tsikkel purunes 2 päeva enne eksamit ning kahjuks nii õnnetult, et eelmisel hooajal ta enam sõitma ei saanudki. Pool suve olin veetnud müügil olevaid tsikleid kiigates ja kui hilissügisel 650-nene Dragstar Classic müüki tuli, siis sai kätevärinal ta ära ostetud.
Möödus talv biker.ee-d lehitsedes ning tuli kevad kordusteooriaeksamiga (sest eelmine oli ju aegunud). Sõidueksamil selgus, et tahtmine on suurem, kui võimed - närv ei pidanud vastu. Piinlik tunnistada, kuid pudenesin eksamil ka teist korda. Kuid ... 14.08.07. omistati mulle lõpuks kauaoodatud A-kategooria juhtimisõigus. Õiguskuuleka kodanikuna jääb nüüd vaid ära oodata ka juhtimisõigust tõendava dokumendi kättesaamine ning siis algab sõiduõpe oma tsikliga - praegust sõidukogemust on vaid ca 20-30 õppetunni jagu.
Möödus talv biker.ee-d lehitsedes ning tuli kevad kordusteooriaeksamiga (sest eelmine oli ju aegunud). Sõidueksamil selgus, et tahtmine on suurem, kui võimed - närv ei pidanud vastu. Piinlik tunnistada, kuid pudenesin eksamil ka teist korda. Kuid ... 14.08.07. omistati mulle lõpuks kauaoodatud A-kategooria juhtimisõigus. Õiguskuuleka kodanikuna jääb nüüd vaid ära oodata ka juhtimisõigust tõendava dokumendi kättesaamine ning siis algab sõiduõpe oma tsikliga - praegust sõidukogemust on vaid ca 20-30 õppetunni jagu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.