Ringrajasõidu EMV Räyskälä etapp

Kasutaja avatar

Teema algataja
manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

anni kirjutas:
Steelrider kirjutas:
Ma arvan, et siin oli mõeldud seda, et võiks kuidagi piirata soomlaste hulka meie sõitudes. Ma ei kujuta küll täpselt ette, mismoodi see välja peaks nägema... osalemine ainult eelregistreerimisega EMF kaudu? Muidu võib tekkida olukord, et eestikate etapp aga eestlasi polegi, sest soomlased on kodurajal niipalju kiiremad.
Soome sõidud tähendavad seda, et eestlased võtavad soomlaste sõidust osa, mitte vastupidi. Kui me tahaks soomlaste osa piirama hakata sealsetel sõitudel, tähendab see, et keegi eestlastest peab selle etapi seal korraldama...
Küsimus on ilmselt selles, et kas on teoreetiliselt võimalik, et Eesti Rookie sarjale korraldatakse näiteks eraldi start. Minu pärast 1000 ja 600 lausa koos, kui muidu osalejaid vähe. Rookied on ju nn "uustulnukad" ja seetõttu on suur tõenäosus, et võõral rajal kohalikega konkurentsivõimelised ei olda. Superbaigi ja Superstocki puhul on tegu ikka kogenud sõitjatega, kellel see tasemevahe enam nii suur ei ole.

enamus Rookiesid ei lähe ilmselt Soome selle pärast, et tahaks hädasti soomlastega võidu sõita vaid seetõttu, et tahaks üldse lisaks Pärnule veel sõita - muud võimalust ju ei ole.

... või on see mõte vähe imelik?
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”