Saare maakond
Moderaator: Moded
Minul näiteks pole õrna aimugi. Üksikulgeja nagu ma olen. Kui seda kogunemise värki üldse ongi siin muidugi. Rattaid on küll tekkinud.
Kui kohalikku "kohvikmoskvat" ei leidu, eks hüüa siis. Näitan oma ringikese ette ja teeme mingi kohvi või asja
Täna ei ole mul küll veel täit selgust, millised päevad ma kodumail olen, millised soomes, millised lätis, millised pealinnas. Võib vägagi reisirikas nädal tulla, aga võib ka kõik see edasi lükkuda.
Kui kohalikku "kohvikmoskvat" ei leidu, eks hüüa siis. Näitan oma ringikese ette ja teeme mingi kohvi või asja

Täna ei ole mul küll veel täit selgust, millised päevad ma kodumail olen, millised soomes, millised lätis, millised pealinnas. Võib vägagi reisirikas nädal tulla, aga võib ka kõik see edasi lükkuda.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Siin on ikka vanemaid inimesi ka kaherattaliste seljas, aga nad pole ilmselt foorumisõbrad.Teil ju LASTEMAAILM seal....
Kooskäimise kombest pole ka kuulnud, see ei tähenda muidugi ilmtingimata et seda ei olegi.
Ajee klubi on ka loomulikult -Ösel mc- aga üksikulgejana tean vaid ühte neist.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
- Kontakt:
Päikest !!!
Ma tean neid ÖSEL MC mehi küll, ise ka nende seas aga tore oleks seda järelkasvu näha ja kogemusi jagada ning ise ka midad juure õppida. See kuupäev tänane ei sobi moole kuna pean kuuest tööle minema. Aga ehk see ple viimane. Maloen ikkaiga öhta Biker.ee-d, SAARLASED! Antke tääda kuis miskit värki toimumas on kui vöimalust siis aitan kaasa.
Oga-ning !
Oga-ning !

HONDA NTV 650 Revere
-
- Kontakt:
Päikest !!!
Seda-et kui miskit ette ep-tule siis katsun tulla Marauderile niipalju, et petikombinaadi taga kummikas saad kummi ja pannakse alla ning tasakaalustatakse ka ära. Jöuad veel !!!!!
Olga-ning !
Olga-ning !

HONDA NTV 650 Revere
-
Teema algataja - Postitusi: 326
- Tsikkel: Hornet 600 '03
Re: Päikest !!!
Neil ei ole üldiselt kohapeal õiget möötu.motomatkaja kirjutas:Seda-et kui miskit ette ep-tule siis katsun tulla Marauderile niipalju, et petikombinaadi taga kummikas saad kummi ja pannakse alla ning tasakaalustatakse ka ära. Jöuad veel !!!!!
Olga-ning !
Mul tellitud ja arvestasin, et kogunemine neljapäeval, siis oleks jöudnud

Tehtud!
Rekord -> 10 ratast, 11 inimest. Sedakorda esindasin siis ida-saaremaad üksinda, küll aga olid lääneotsa mehed-naised end kokku võtnud. Järgmine kord üritame siis ida ja lääne kokku ajada ja uue rekordi püstitada. Nii võibki ehk asjast traditsioon saada.
Järgmine kord NELJAPÄEVAL 30 augustil kell 19:00 Kaubamaja parklas. Selline ettepanek jäi kõlama, parandage aegsasti, kui valesti aru sain.
Üritame kokku saada 20 ratast. Ösel MC veterane peaks vist juba kümmekond olema?
Lõpu kohvid-mahlad äkki Kaalis? Kui see ikka sellisel ajal ka lahti on.
Muid ettepanekuid?
PS. Ilmataat jätab endale õiguse rekordiüritus ära rikkuda.
Rekord -> 10 ratast, 11 inimest. Sedakorda esindasin siis ida-saaremaad üksinda, küll aga olid lääneotsa mehed-naised end kokku võtnud. Järgmine kord üritame siis ida ja lääne kokku ajada ja uue rekordi püstitada. Nii võibki ehk asjast traditsioon saada.
Järgmine kord NELJAPÄEVAL 30 augustil kell 19:00 Kaubamaja parklas. Selline ettepanek jäi kõlama, parandage aegsasti, kui valesti aru sain.
Üritame kokku saada 20 ratast. Ösel MC veterane peaks vist juba kümmekond olema?
Lõpu kohvid-mahlad äkki Kaalis? Kui see ikka sellisel ajal ka lahti on.
Muid ettepanekuid?
PS. Ilmataat jätab endale õiguse rekordiüritus ära rikkuda.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.