MC39 Nightrace. Tsikli Bracket Tartu 18.08.2006

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

417 kirjutas:
pacaan kirjutas:
kahjuks selle ürituse võitja ta siiski polnud :roll:

vaid oli hoopis see valgete saabastega, istuv sell :arrow:

http://galen.localhost.ee/Tuule/Kiirend ... _8698.html

kuivõrd seal üldse võitjaid saab välja tuua mees-mehe vastu võistluse ära jäämise tõttu.
acaan 417 pildisatb eluolu ja ise ei võistlemjuba ammmmu ehk äkimkunagi jälle
Vändaga vajutad klaveril klahve v ? :mrgreen:
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

vilosius kirjutas:

:bsmile:[/quote]

pimedas toas läppariga peale kaheksandat õlle vää, 417?

BTW: mootorratturitest audiomanikud - kas audiklubi kiirendusel (plaanitud vist sept algus Haapsalus) saavad peale ainult audid, kõik soovijad autodega või saab ka veel motikaga üritada head aega see aasta?
Viimati muutis pacaan, 23 Aug 2007, 10:43, muudetud 1 kord kokku.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Suzumen kirjutas:
Siis selline ebameeldiv uudis täna hommikul: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=16742839
Kartuses, et peale seda "kiirendamist" lõpetatakse need treeningpäevad ka meie jaoks :(

Idoodikari. Need treeningpäevad on hädavajalikud ja raadi oli sellejaoks suht ideaalne koht, kuhu sai ajavõtt maha panna ja seadistada ja katsetada. Sellepoolt ma olen, et asi kinni pandaks, aga loodame et jäetakse võimalus testipäevi teha (etteteatamisega ala omanikule nt).

PS. Suzumen, mul sinust suht inriige tekitav video:D Ja see aftekas venis tõesti pikale kehvikuga, Pärnuskäiku ei unusta niipea (või noh seda osa mis meeles veel on:D)

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Kuidas seda nüüd võtta ja keda avalikku häbiposti panna.
suzumen:
Mis puutub alkosse, siis ma ei teagi kumbi baikereid oli rohkem. Kas kaineid või joobes. Peale võistlust pakkusin ise kõigile Sepa kooliviskit. Kuid seda PEALE võistlust.
Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

raintuul

Lugemata postitus Postitas raintuul »

Alwayslate kirjutas:
suzumen:
Mis puutub alkosse, siis ma ei teagi kumbi baikereid oli rohkem. Kas kaineid või joobes. Peale võistlust pakkusin ise kõigile Sepa kooliviskit. Kuid seda PEALE võistlust.

ah häbistame kõiki...elu nagu seebikas nah.
GSXR600 K1"Yellow edition"---GSXR600 K5"Black edition"
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

pacaan kirjutas:
vilosius kirjutas:

:bsmile:
pimedas toas läppariga peale kaheksandat õlle vää, 417?

BTW: mootorratturitest audiomanikud - kas audiklubi kiirendusel (plaanitud vist sept algus Haapsalus) saavad peale ainult audid, kõik soovijad autodega või saab ka veel motikaga üritada head aega see aasta?[/quote]

pacaan 4 õlut, kaks viskipudeli veernadikku ja pool lauaviina aga mitte lappariga vaid pehmete näppudega
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Suzumen kirjutas:
raintuul kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
suzumen:

ah häbistame kõiki...elu nagu seebikas nah.
Kedagi ei pane häbiposti. Need vennad, kes teavad millest jutt teevad omad järeldused. See oli öeldud selleks, et edaspidi rohkem selliseid asju ei juhtuks. Kui keegi arvab, et on normaalne joobes sõita siis.... :evil: Igal juhul alkomeetrid tulevad. MOTT
jään jätkuvalt oma tqhq-s öeldud seisukoha juurde, et sinu poolt, Ain, kirjutatud lause stiilis "kumbi baikereid oli rohkem. Kas kaineid või joobes" EI OLE ilus tegu. Arvestades, et mina isiklikult tean ainult ühte kelle kohta mingi kindlusega võis mingist kella-ajast alates kasutada sõna "joobes" ja konkreetselt tema ka rohkem ei sõitnud.
Ja juhul kui sa seal seda kellegi kohta kindlalt teadsid (no sinu jutu põhjal järeldatuna vähemalt poolte võistlejate kohta) siis pidanuks sa sellele tähelepanu juhtima kohapeal, mitte hiljem foorumites lahmides kaagutama, tavalisele foorumilugejale muljet jättes nagu seltskond tsikliste taarusid lineuppi, täis kui tatikad :evil:

korralik, taadeldud ja täpne alkomeeter on teretulnud, vältimaks edaspidi juhtumeid kus lugupeetud härrale tundub, et teda ainult lakkekrantsid ümbritsevad võistlustel.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Sõbralik baikeripere üheskoos s*taseid trussikuid küürimas (moon) Aitab ehk juba??
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mina isiklikult ei julgegi kaine peaga niimoodi kihutada, seega pole ma kunagi mitte ühtegi korda oma võistluspilli lähedalegi läinud pudelist julgust otsimata, ei trennis, ei võistlustel, ega isegi Motoboxis pukil seistes, kui Janza seda timminud on :twisted:

Inimesed on erinevad, mõni vajab julgustust sõitmiseks, teine jälle kodus arvutitaga, et foorumis lõpuks välja öelda seda, mida ta kohapeal näost näkku ei julge! :wack:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”