Parkimine
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
vot siinkohal olen mina teisel arvamusel. nii kaua, kui pole konkreetset kohta tsikli parkimiseks, pargin ma tervel autokohal. mul on see õigus (ning tegelikult isegi kohustus) ja ma ei tee seda kellegi nokkimiseks. või pean ma igakord käima parkla või parkimisala korraldaja juurest läbi ja küsima, et kle kuhu ma selle ratta panen nüüd? ei lase endale pähe astuda igatahes selle teemaga.
mingist teemast käis see isegi läbi, kus oli parklas spetsiaalsed kitsamad kohad aga see polnud eestis. võiks ju olla? üks lisatriip tõmmata ja väike märk tsiklikujutisega üles panna, ongi olemas.
eriti tugevalt olin ma sellel arvamusel veel siis, kui parkimine tasuline oli ja ma reaalselt maksin ka selle eest. miks ikkagi linn tsikliga parkimise tasuta tegi, kas sellepärast, et me hakkaks kõnniteedel parkima. seletage keegi lahti?
ja kas enamus autojuhte ei ole ka pahad, kui nad sõidavad autoga üksi, kuigi seal on sees 5 istekohta. kui kombineerida, siis oleks ju linnaliikluses 5 korda vähem autosid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.