Disainikonkurss: "Biker'i II logo" - esitatud tööd

wckd

Lugemata postitus Postitas wckd »

scryth kirjutas:
wckd kirjutas:

Good point, kuigi mul kahtlane tunne et suurem osa graafilisi disainereid, kes sellest logootsingust siin teadlikud on ning kellele tulemus korda läheb, on ka siia oma loomevilja juba istutanud.. üks vähemalt.. :wink:

Aga milleks talle peaks see üldse korda minema?
Kui ma nimetasin graafilist disainerit, pidasin silmas inimest, kelle TÖÖKS on sedasorti ülesannete lahendamine. Väga hea, kui pole foorumlane ega motomees.
SEEGA... piiksun siin veel korra! (Nüüd tuleb pikem jutt)...

Selle "Good point" all püüdsingi väljendada enda isikliku arvamuse kokkulangevust sellega, mis välja tõid... Olles ise inimene, kelle tööks samuti igapäevaselt sedasorti ülesannete lahendamine, tean üpris hästi, mis võib juhtuda, kui "valik on pandud organisatsiooni liikmete konsensuslikele õlule".

Täpsustuseks: avaldasin pelgalt arvamust, et kui antud konkurssi korraldaval organil oleks/on antud ülesannete lahendamisega TÖÖ raames tegelevaid inimesi, oleks/on nad juba ka protsessi kaasatud...

Üldiselt, minuarvates on tore vaheldus osaleda ühe motofoorumi logokonkursil, kus ei ole konkreetselt sätestatud mingeid "CVI guideline" / antud vabad käed ning ma olen samuti päris kindel, et disainivaldkonnast leiaks hulgim inimesi, kellele meeldiks žüriis osaleda. peace

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”