Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
-
- Tänatud: 27 korda
Tere!paar tähelepanekut(eelmine aasta sai käidud-sõidetud-võisteldud).Kes on päris esimest korda ja on igasuguste küsimuste ees,siis otsige üles kas raamatukogust,mõne sõbra käest või vb on ka netis TM ajakirja artikkel antud ürituse kohta nii kirja kui piltide näol...kahjuks ei mäleta kuud ega nr,i(aga kas oli aasta lõppu ajakiri või isegi selle aasta esimesi numbreid)2:see jutt,et väiksem pill jääb hätta...pill ei jää,pigem pilli taltsutaja...ma mõtlen al 80-125cm3(asi ju nii,et on üsna vähe nn algajaid kes korras 125cm3 krossirajal lõpuni peeneks keeravad...tihti on jutt kõvem kui jutu mees!)kuna ise olin just rajal nn võrriga ning sugugi mitte viimaste seas...kuigi võistlus jäi katki,sest kukkumine lõhkus nii minu kui rohkem masina.3:võistlustel on nii MED-teenistus kui nn kollase lipu mehed e kohtunikud...mis peaks välistama,et keegi, teist mitte nähes,hädalisest üle sõidab.4:saan aru,et tegemist on võistlusega ja adrenaliin on kõigil kõrgel....aga sõita tuleb oma sõitu,mis siis,et vb mitte nii kiirelt kui mõned ja mitte nii lennukalt kui teised,sest rada on algajale sõna otseses mõttes raske(seega kindlasti peaks käima vähemalt korra enne võistlust rajal vaatamas...pigem trennis),rajal on kõrged hüpped...nii,et näed vaid hüppe harja...mis selle taga...midagi,on nn kaameli küürud...ja mitte 1-2 vaid u 5-7 järjest,on suht kivine ja kohati väga pehme(liiv).seega iga-üks vastavalt oma oskustele e võimetele.
loodan minagi vaid head ilma,mõnusat motopäeva,palju publikut ja JÄÄGE TERVEKS!(kahjuks ise vist äkki ei jõuagi osalema...kuna masin puru ja remont kulukas ning häda tõsine)...aa ja kui jõuan siis olen nr:90edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.