Ei küsi millist ratast valida!! :)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ei küsi millist ratast valida!! :)
Lihtsalt ootaks marke, mille peale pole ise veel tulnud. Point selles, et kasvu 196 cm ja kaalu 120kg. Enamus rataste peal tunnen end nagu lapsepõlves mopeediga sõites. Huvitaks just cruiserite või naked margid ( naked puhul võiks istme kõrgus olla alates 830mm). Kubatuuri alates 1000-st ja ülekannet kardaani. Võib-olla keegi viitsib aidata !
Bemar.
Bokserbemar.
Täpne mudel oleneb rahakoti suurusest. Olen ise 196cm pikk ning R1100GSi puhul ruumiprobleemi ei ole. Kui sul aga oleks, siis saab kergelt leitavate aftermarket-juppidega lenksu tõsta, jalaraudu langetada, sadulat kergitada-langetada jne jms.
Ja üldse, bemm on muidu kah hää ratas
-
-
Teema algataja
Olen bmw r1150r proovinud ja ka R 1200 R-i. Uuem meeldib ikka nõksa rohkem aga hind jääb 200 tuhande kanti, mida eriti välja käia ei tahaks. Road Star Warrior yamaha on väike , samas intruder 1800 paras aga hind jälle nõks suur ja järelturul küsitakse rohkem kui uuena ostes. Rohkem polegi midagi silma hakanud - sellepärast küsingi.
Rootsis on suhteliselt suur valik nii vanu kui ka uuemaid Goldwinge. Kui raha ei oleks piiratud võtaksin mina HD Road Kingi.
-
Teema algataja
Kui jutt V-MAX´i peale läks, siis Honda X4 peaks enamvähem samas mõõdus olema - ise pole küll kirjeldatud mõõdus, kuid endale tundub küll, et ratas on pigem suuremate hulkka kuuluv.
Üks originaalse välimusega isend oleks isegi pakkuda.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Motopaks kirjutas:Kindlasti sobiks ka HD Electra Glide ja Road King
Sõidukogemus küll null, aga minu 194cm/80kg jaoks oli ElectraGlide seljas istumine pettumus kuubis. Ei tundnud ennast seal kuidagipidi mugavalt. Mul suht pikad käed-jalad ka, võibolla lühemate kombitsatega inimesele sobib.
Sellist asja nagu odav Electra Glide ilmselt ei ole ka veel leiutatud
Tegelikult peaksid ikka sõiduproove ka tegema. Mulle ka kroomid meeldivad, aga sõiduproovide tulemusena pidin siiski tunnistama, et sõitmiseks nad minu maitsele ei sobi. Kurvis oli selline tunne, et kukun pealt maha. Kui ikka põlvedega paaki pigistada ja päkkadega jalaraudu suruda ei saa, siis üheks tükiks olemise tunnet ei tule. Sõida nagu lendava vaibaga...
Naked asi on ikka tihke ja jäik tükk. Kuulekas ratsu.
Aga see kõik on subjektiivne.
Nakedi poolelt: BT Bulldog Yamahalt. Muus osas su tingimustele sobiv, vaid istme kõrgus sutsu madalam su soovitust:
http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha ... g_2006.php
Review kah: http://www.motorbikestoday.com/reviews/ ... ulldog.htm
Mine proovi selga istuda, ehk polegi liiga madal
Hans
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ise kah sama pikk, kuid kergem veits (110kg) . Ilge kamm oli ratta valikul, krt üks ja teine meeldis, aga rsk selga ei mahtunud. Matkaendurod on head laevad, Caponord, Varadero. Nakedite peal pidavat ma välja nägema nagu karu jalgrattal.
Kuna tahtsin uut ratast, aga palju maksta ei tahtnud, võtsin väiksema Intruderi, käib kah, hea kulgeda (naine ka ei kurda ).
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
VonAlex kirjutas:Tänud vastuste eest! Hondat Valkyrie 1800-st pole ausaltöelda ennem tähelegi pannud, vägev ratas paistab olema. Bulldogi peale olen mõelnud aga üks seltsimees tegi maha ja ostis ise fazeri. Katsun need isendid lähiajal üle vaadata järsku näkkab!
1800 on Valkyrie Rune, mille hinnaklass on HD-ga samas klassis . Mina pallusin harilikku Valkyrie't, 1600cc mootoriga.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
KTM 950/990 Adventure S - karu-jalgrattal efekt kindlasti välistatud
EDIT: Deem, KTM pole ei cruiser ega ka naked .Ja kettülekandega ka veel.My bad
-
- Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
- Tänatud: 20 korda
-
HeitiKender kirjutas:Kas keegi on soovitanud kaalu langetada
See on üks neist kohtadest eluteel kus teooria võlud ületavad praktika õudused
Ehk nagu ütles üks mu samade probleemide käes vaevlev sugulane : Inimesel peab ju hea ka olema, milleks elada enda piinamise nimel? Parem surra mõnusalt...
Nii et ikka suurem ratas....
-
Teema algataja
VonAlex kirjutas:Tänud vastuste eest! Hondat Valkyrie 1800-st pole ausaltöelda ennem tähelegi pannud, vägev ratas paistab olema. Bulldogi peale olen mõelnud aga üks seltsimees tegi maha ja ostis ise fazeri. Katsun need isendid lähiajal üle vaadata järsku näkkab!
tänan säga, et mind seltsimeheks nimetad
ja niipalju pean veel mainima, et selle BMW seljas nägid sa ka väga kobe välja - polnud seal midagi pistmist karu ja jalgrattaga . me Casaga oleks täitsa valmis sind sellise rattaga Treffile kampa võtma

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.