Ei küsi millist ratast valida!! :)

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
VonAlex

Ei küsi millist ratast valida!! :)

Lugemata postitus Postitas VonAlex »

Lihtsalt ootaks marke, mille peale pole ise veel tulnud. Point selles, et kasvu 196 cm ja kaalu 120kg. Enamus rataste peal tunnen end nagu lapsepõlves mopeediga sõites. Huvitaks just cruiserite või naked margid ( naked puhul võiks istme kõrgus olla alates 830mm). Kubatuuri alates 1000-st ja ülekannet kardaani. Võib-olla keegi viitsib aidata !

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Boss Hoss 8)

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Bemar.

Bokserbemar.

Täpne mudel oleneb rahakoti suurusest. Olen ise 196cm pikk ning R1100GSi puhul ruumiprobleemi ei ole. Kui sul aga oleks, siis saab kergelt leitavate aftermarket-juppidega lenksu tõsta, jalaraudu langetada, sadulat kergitada-langetada jne jms.

Ja üldse, bemm on muidu kah hää ratas 8)

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

1,1-ne dragstar kargab esimesena pähe kohe... warrior ka vb, rohkem nagu midagi suurele mehele oma lemmikute seast ei meenu esialgu

Naketid kipuvad ikka sinu kere all visuaalset Deltaks jääma :)

Teema algataja
VonAlex

Olen bmw r1150r proovinud ja ka R 1200 R-i. Uuem meeldib ikka nõksa rohkem aga hind jääb 200 tuhande kanti, mida eriti välja käia ei tahaks. Road Star Warrior yamaha on väike , samas intruder 1800 paras aga hind jälle nõks suur ja järelturul küsitakse rohkem kui uuena ostes. Rohkem polegi midagi silma hakanud - sellepärast küsingi.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Rootsis on suhteliselt suur valik nii vanu kui ka uuemaid Goldwinge. Kui raha ei oleks piiratud võtaksin mina HD Road Kingi.

Viimati muutis Zidist, 18 Sept 2007, 16:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

1800-ne intruder on hull buss. Sinna mahud lõdvalt peale ära :)
Isa sain korra sõita... lõppematu jõud. Uskumatu...
Ja hinda ära karda, liisingud töötavad hästi :)

Kindlasti sobiks ka HD Electra Glide ja Road King

motokas

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

Honda VTX1800 kah kolakas

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mul on täpselt samad mõõdud. Käisin Moto Guzzi proovisõidupäeval ja tõdesin, et 1200 Sport oli mulle justkui valatud. Kõik klappis. Kardaanivedu on ka. Paraku on saada ainult uusi rattaid ja hind on 200k.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
hullpill

Lugemata postitus Postitas hullpill »

Äkki Yamaha MT-01 või V-max :idea:

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

V-MAX ei ole mõõtudelt suur ratas, ta on tegelikult väiksem, kui piltidelt võib tunduda.

Hans

V-MAX

Teema algataja
Garaaz

Lugemata postitus Postitas Garaaz »

Kui jutt V-MAX´i peale läks, siis Honda X4 peaks enamvähem samas mõõdus olema - ise pole küll kirjeldatud mõõdus, kuid endale tundub küll, et ratas on pigem suuremate hulkka kuuluv.

Üks originaalse välimusega isend oleks isegi pakkuda.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Motopaks kirjutas:

Kindlasti sobiks ka HD Electra Glide ja Road King

Sõidukogemus küll null, aga minu 194cm/80kg jaoks oli ElectraGlide seljas istumine pettumus kuubis. Ei tundnud ennast seal kuidagipidi mugavalt. Mul suht pikad käed-jalad ka, võibolla lühemate kombitsatega inimesele sobib.
Sellist asja nagu odav Electra Glide ilmselt ei ole ka veel leiutatud :lol:

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Kui ka kasutatud ratas sobib, on tegelikult ainult 1 tõsine variant mida pakkuda- Honda F6 Valkyrie :bsmile: .
Eespool pakutud 1800-d on muidugist ka tegijad aga Valkyrie on klass omaette.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Riding with a King!
Kasutaja avatar

spinna

Tegelikult peaksid ikka sõiduproove ka tegema. Mulle ka kroomid meeldivad, aga sõiduproovide tulemusena pidin siiski tunnistama, et sõitmiseks nad minu maitsele ei sobi. Kurvis oli selline tunne, et kukun pealt maha. Kui ikka põlvedega paaki pigistada ja päkkadega jalaraudu suruda ei saa, siis üheks tükiks olemise tunnet ei tule. Sõida nagu lendava vaibaga... :lol:
Naked asi on ikka tihke ja jäik tükk. Kuulekas ratsu.
Aga see kõik on subjektiivne.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Nakedi poolelt: BT Bulldog Yamahalt. Muus osas su tingimustele sobiv, vaid istme kõrgus sutsu madalam su soovitust:

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha ... g_2006.php

Review kah: http://www.motorbikestoday.com/reviews/ ... ulldog.htm

Mine proovi selga istuda, ehk polegi liiga madal :idea:

Hans

V-MAX

Teema algataja
VonAlex

Tänud vastuste eest! Hondat Valkyrie 1800-st pole ausaltöelda ennem tähelegi pannud, vägev ratas paistab olema. Bulldogi peale olen mõelnud aga üks seltsimees tegi maha ja ostis ise fazeri. Katsun need isendid lähiajal üle vaadata järsku näkkab! :D

Teema algataja
tarx76

Lugemata postitus Postitas tarx76 »

Ise kah sama pikk, kuid kergem veits (110kg) :roll: . Ilge kamm oli ratta valikul, krt üks ja teine meeldis, aga rsk selga ei mahtunud. Matkaendurod on head laevad, Caponord, Varadero. Nakedite peal pidavat ma välja nägema nagu karu jalgrattal.
Kuna tahtsin uut ratast, aga palju maksta ei tahtnud, võtsin väiksema Intruderi, käib kah, hea kulgeda (naine ka ei kurda :wink: ).

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

VonAlex kirjutas:

Tänud vastuste eest! Hondat Valkyrie 1800-st pole ausaltöelda ennem tähelegi pannud, vägev ratas paistab olema. Bulldogi peale olen mõelnud aga üks seltsimees tegi maha ja ostis ise fazeri. Katsun need isendid lähiajal üle vaadata järsku näkkab! :D

1800 on Valkyrie Rune, mille hinnaklass on HD-ga samas klassis :shock: . Mina pallusin harilikku Valkyrie't, 1600cc mootoriga.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Viimati muutis kris., 19 Sept 2007, 10:05, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

KTM 950/990 Adventure S - karu-jalgrattal efekt kindlasti välistatud :)

EDIT: Deem, KTM pole ei cruiser ega ka naked :mrgreen: .Ja kettülekandega ka veel.My bad :)

Viimati muutis Primo, 19 Sept 2007, 10:10, muudetud 1 kord kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World

roadriders
Tsikkel: Gold Wing 1500 SE
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas roadriders »

Kasutatud ratastest Yamaha 1300 Royal Star Ventute kõik võimalike lisadega (XVZ 1300TF) on ka piisavalt suur ratas ( 1500 GoldWing vist on ainult mõõtudelt suurem), samas Yamaha hind on võrreldes HD Electra Glide`ga ja GoldWingiga märksa soodsam.

Teema algataja
Kaj

Lugemata postitus Postitas Kaj »

Mule endale meeldiks Triumph Rocket. Aga teiselt poolelt on ta kül liiga raske.

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Kas keegi on soovitanud kaalu langetada - parem tervis ja pikem eluiga. Samas suuremat ratast on tunduvalt kergem osta :)

Sõbral on Yamaha MT-01 ja ta ka samma kanti pikkusega, väga kenasti sobib.

Kasutaja avatar

spinna

HeitiKender kirjutas:

Kas keegi on soovitanud kaalu langetada

See on üks neist kohtadest eluteel kus teooria võlud ületavad praktika õudused :lol:
Ehk nagu ütles üks mu samade probleemide käes vaevlev sugulane : Inimesel peab ju hea ka olema, milleks elada enda piinamise nimel? Parem surra mõnusalt... :twisted:

Nii et ikka suurem ratas....

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
VonAlex

Kaal on selline ilma päästerõngata! Kui nüüd meeletult aeroobset trenni teha siis kindlasti saaks kaalu 105 kg peale, aga see ei mõju kahjuks kuidagi põlvedele mis naked puhul on üle paagi ja copperil lenksude kõrgusel. :D . Aga kipun arvama, et 1800 intruder tuleb ikka ära võtta!

Kasutaja avatar

Rancid
Tsikkel: Rommel the Bomber
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rancid »

Ei saa ka aru, mis see kaal (kusjuures sellise pikkuse juures täiesti normis) nüüd siia puutus? Inimene ju ei küsinud, kuidas topeltrattaid tagumisele otsale alla installida :) , vaid mure tsikli selga ära mahtumisega. Siin juures oskaks ka Valkyrie soovitada.

liiga palju pole kunagi küllalt
Kasutaja avatar

Bobcat
Tsikkel: FZ 6 Fazer

Lugemata postitus Postitas Bobcat »

VonAlex kirjutas:

:D tänan säga, et mind seltsimeheks nimetad :ner:

ja niipalju pean veel mainima, et selle BMW seljas nägid sa ka väga kobe välja - polnud seal midagi pistmist karu ja jalgrattaga (lol). me Casaga oleks täitsa valmis sind sellise rattaga Treffile kampa võtma :bsmile:

Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab :P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”