Saatesse?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Saatesse?

Lugemata postitus Postitas sang »

Kas keegi oleks valmis minema TV3 saatesse „Kaua Võib?“ kaamera ette rääkima tsiklistide ja rolleristide raskest elust ellujäämisel liikluses? Huvitavad teemad võiksid olla:

• Rollerite lubatud kiirus 45 vs lubatud linnakiirus 50 -> seaduses on nagunii nõrgem osapool liikluses seatud täiendavasse ohtu sundides liikuma aeglasemalt ülejäänud liiklusvoost

• Kaherattalisi on autojuhtidel liikluses raske märgata, mismoodi saaks olukorda parandada -> kaugtulede kasutamine, mingi helkurvärgi kohustuslikuks tegemine jms

• Võiks legaliseerida kaherattaliste õiguse seisvate autode ridade vahel liikuda -> linnaliiklus muutub sujuvamaks

jne-jms. Üleval loetud teemad ei ole tsementi valatud, eks konkreetsed saates käistlusele tulevad teemad sõltuks ka konkreetsest isikust, mis talle rohkem südamevalu põhjustab ja millises teemas end rohkem kodus tunneb.

Igatahes võiks seda pakkumist ja täpsemat teemakäistlust siin arutada ja loodetavasti kerkib paari päeva jooksul esile ka konkreetne inimene, kes on valmis tsiklistide esindamise raske töö enda peale võtma. Mu isiklik arvamus on, et kui võimalust pakutakse, siis tuleks seda ära kasutada (kasvõi arvestades liikluses valitsevat hullu olukorda ning järjest kasvavat tsiklistide hulka).

Ma vahendaks kontakte (ES kaudu) ja olen valmis ka aitama nõuannetega, kuidas kaamera ees parem ehk mõjusam välja paista. Ise ma kaamera ette ei lähe.

Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Aga kellele need probleemid suunatud oleksid siis? Kes neid probleeme lahendama peaksid?

Endri

Lugemata postitus Postitas Endri »

kohustuslik helkurivärk ? :roll:
... sa ise võid ju seda kanda, aga kohustuslikuks tegemine küll suht mõttetu !

mida selle " kaua võib " loodad saavutada, autojuhid märkavad siis meid paremini ?... vaevalt

tõsta rollerite tippkiirust ? oled näinud kuidas nad sõidavad ? vaevalt et see hea idee oleks !

kaugtulede kasutamine ?! sa ise võid nii teha, märgatakse paremini, aga see jääb ikkagi ebaseaduslikuks

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Saatke Motokas Matrossoviks, nagu ikka, või rääkige Suzumen purki, saab ka ilusti hakkama. Ega see kaamera ees etlemine nii lihtne ei olegi nagu pealt paistab. Proovitud.

Teemaettepanekud -

1. Mootorrataste märkamine liikluses, selle tähtsustamine juba autokoolis
  2. Kõik BMW juhid ei ole rullnokad, kõik moottorratturid ei ole liiklushuligaanid, ehk sõltumata rataste arvust on kõik VÕRDSED liiklejad
  3. Ridade vahel liikumise teema ja illustreerimine "välismaa" kommetega. Vastastikune lugupidamine seejuures jms bla-bla-bla

Kas nüüd "Kaua võib" selleks just parim saade on...

Suzuki GSX 750 Inazuma

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

spinna kirjutas:

Kas nüüd "Kaua võib" selleks just parim saade on...

mhmhh.. Rein Karemäe ja Ringliiklus

konkreetset oponenti ju ei ole, et tarbijaõiguste saates neist (väga rääkimist vajavatest) teemadest kõneleda

Kasutaja avatar

spinna

Reporter, Roolivõim jms. Roolivõimu ja muid liiklussaateid vaadatakse ilmselt suht vähe, kuna need on ka üsna tobedatel kellaaegadel.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kas sügis on selleks õige aeg?

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Olen vaid selle saate reklaami näinud ja arvan, et seal saates tegeletakse vähe intrigeerivamate ja kiiremat lahendust nõudvate teemadega. Pigem sobiks sellel teemal rääkida liiklussaadetes. No ja se helkurvest ... noh ma ei tea 8)

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Aga samas oli ju ka eelmine aasta samas saates üks rolleri kasutaja.
Tema põhimõte oli muidugi selles, et alla 14 ja ilma lubadetta noorukeid ei laseks vanemad mopeediselga ja neid ei ostaks.

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

hea teema oleks veel ka Järvevana ülesõidu remont, mi slubati Septembrikuu jooksul teha ja 10 päeva on veel lubaduse täitmiseni aega jäänud ;)

vana teema:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=34141

Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

perkele, mai või!!!! päevast päeva on foorumis nutt ja hala sellest kuidas värd-autojuhid ei lase sõita, nüüd on kandikul ette kantud võimalus mingile osale teistele liiklejatele teada anda.
selle asemel, et midagi konstruktiivset öelda (nagu spinna), on osadel kasutajatel tüüpeestlaslik vingumine lahti, et see pole hea, teine on jama jne.
tehke ise midagi etemat ja kui ei oska midagi teha, siis lõpetage see hala. julge pealehakkamine (ei mõtle siin kasutaja julget :P) on pool võitu, iga võimalus tuleb ära kasutada. alustada kas või saatega kaua võib, edasi uurida roolivõimu ja muid liiklussaateid jne. kui pidevalt teemat üleval hoida, siis hakkab see mõjuma nagu arieli reklaam, keegi ei viitsi vaadata, aga ostate kõik.
ei taha küll ennustada, kuid kui see siin jälle üldrahvalikuks arutuseks läheb on tulemus sama mis kunagisel teemal
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=11673
üheksa lehekülge arutlust ja null tulemus.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Aga kellele need probleemid suunatud oleksid siis? Kes neid probleeme lahendama peaksid?

Pmst õige küsimus. Suurem osa neist küsimustest on seotud seadusandlusega ehk siis peaks olema suunatud seadusi tegevatele onudele-tädidele. Riisalu on üks neist :roll: Tegelikult on oluline, et avalikus ruumis oleks võimalik ka meil kaasa rääkida, näidata ja öelda välja, et meil on probleeme ja me oleme näo ja nimega normaalsed inimesed, mitte mingid koletised, kes ainult "paugutavad", "panevad hullu" jms.

Olen nõus kahe asjaga, et see saade ei ole ehk KÕIGE õigem koht selle teema jaoks ja aastaaeg ei ole kah just kõige säravam, samas aga on see siiski võimalus mootoratturreid huvitavaid teemasid avalikkuse teadvusesse süstida ning miks mitte pakutud võimalust kasutada. Selle saate vaadatavust ei oska öelda (avalikes andmetes on vaid iga kanali TOP 10), kuid tööpäeva õhtuti on tõenäoliselt auditoorium tõesti suurem ja mitmekülgsem kui nädalavahetuse lõunati, kui on liiklussaated.

Ja lugupeetud sm Endri, mul tuli su posti peale meelde üks armas ütlus ajateenistuse ajast: Räägi mis on jutt ja situ mis on s**t, aga ära pasanda.

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

kindlasti on tore, et pakutakse enamusele (autojuhid, jalakäiad) võimalust, kuulata vähemuse (kaherattalised) probleemidest.
ei tea selle saate formaati, aga probleemidest võiks rääkida rohkem kui üks tüüp.

Kasutaja avatar

spinna

Suzumen kirjutas:

Kuid saatesse "Kaua Võib" minna ettevalmistamatult. Seda nagu ei tahaks toetada. Võime teha rohkem kahju kui kasu (mida need baikerid kogu aeg virisevad jne). Kui minna siis peab olema konkreetne plaan, ettepanekud, omapoolsed lahendused jne.

Jõuab ju veel mõtteid mõlgutada ( klõbistada ) :!:

Järvevana lõim ju toimis minu arvates resultaadi osas üsna hästi.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Kri$o$ kirjutas:

perkele, mai või!!!! päevast päeva on foorumis nutt ja hala sellest kuidas värd-autojuhid ei lase sõita, nüüd on kandikul ette kantud võimalus mingile osale teistele liiklejatele teada anda.
selle asemel, et midagi konstruktiivset öelda (nagu spinna), on osadel kasutajatel tüüpeestlaslik vingumine lahti, et see pole hea, teine on jama jne.
tehke ise midagi etemat ja kui ei oska midagi teha, siis lõpetage see hala. julge pealehakkamine (ei mõtle siin kasutaja julget :P) on pool võitu, iga võimalus tuleb ära kasutada. alustada kas või saatega kaua võib, edasi uurida roolivõimu ja muid liiklussaateid jne. kui pidevalt teemat üleval hoida, siis hakkab see mõjuma nagu arieli reklaam, keegi ei viitsi vaadata, aga ostate kõik.
ei taha küll ennustada, kuid kui see siin jälle üldrahvalikuks arutuseks läheb on tulemus sama mis kunagisel teemal
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=11673
üheksa lehekülge arutlust ja null tulemus.

Mõte iseenesest hea. Ka see on õige, et mida rohkem asja push`ida, seda tulemusrikkam on ettevõtmine. Hea näide võtta ju idanaabritelt, kelle kremli propagandamasin pideva ajuloputusega Eestlaste vastu on ässitanud. See mõjub, kui pidevalt asja kuumana hoida ! Aga tagasi teemasse. Mõelge tegevus hästi läbi ja siis saab öelda, et pool võitu. Vastasel juhul- pool kaotust. Edu

Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

mella kirjutas:

hea teema oleks veel ka Järvevana ülesõidu remont, mi slubati Septembrikuu jooksul teha ja 10 päeva on veel lubaduse täitmiseni aega jäänud ;)

vana teema:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=34141

Nagu tellimise peale: :lol:

http://www.epl.ee/artikkel/400816

Kasutaja avatar

spinna

Suzumen kirjutas:

Selle teema käsitlemine annaks usutavalt üsna pöördvõrdelise efekti soovituga.
Alustaks ikkagi sellest, et mootorrattureid ühtlaselt rullnokkadena ei võetaks, neid liikluses hoolikamalt tähele pandaks ja see ummikutes ettenihkumise teema oleks ka täiesti vastuvõetavad.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

sang kirjutas:

...Ja lugupeetud sm Endri, mul tuli su posti peale meelde üks armas ütlus ajateenistuse ajast: Räägi mis on jutt ja situ mis on s***, aga ära pasanda.

sa palun loe seda nüüd enda kohta!!!
Ma ei usu, et suurem osa mootorrattureid nii arulagedad on, et nad vajavad mingit bullsita ajamist teles.
Haiged baikerid pole veel aru saanud, et see soga on meedia poolt pähe tambitu järgi kaagutamine.

Lambakari!!!
ja see helkurvest pista endale koos kaugtuledega kohe kindlasti p....

Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re - formaadis püsimine

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Kui oleks võtta 1-2 probleemi samas suurus- ja tõsidusjärgus nagu Järvevana ülesõit (mis pole enam kohe teema), siis sellest võiks rääkida küll ja korduvalt. Mainitud saate formaat eeldab mingi probleemi lahkamist, millel võiks olla ka selge lahenduse ootus vmt. Millised on need probleemid? Minul ei tule miskit märkimisväärset hetkel pähe.

Kui võtta eesmärgiks esineda halaga teemal, et mootorrattureid ei armasta ja märka keegi (help), siis on see lihtsalt hale. Veel hullem on hakata jogama teemal, et mingeid seadusi ja muudatusi on vaja ilma konkreetset ettepanekut välja toomata.

Idee meie asjadest laiemat hulka inimesi teavitada on hea ja teretulnud, oluline, et need asjad oleks konkreetse küsimuse lahendusele suunatud. üldise info edastamiseks tuleks mõnda teist saadet kasutada.

P.S. see üksteise erinevatesse kehaõõnsustesse saatmine hakkab juba ära tüütama - inimesel idee - mõelge kaasa ja aidake mõistlikult ellu viia.

K1200S
Kasutaja avatar

spinna

Re: Re - formaadis püsimine

Bladyhell kirjutas:

Kui võtta eesmärgiks esineda halaga teemal, et mootorrattureid ei armasta ja märka keegi (help), siis on see lihtsalt hale. Veel hullem on hakata jogama teemal, et mingeid seadusi ja muudatusi on vaja ilma konkreetset ettepanekut välja toomata.

Seda tähelepanematuse tõttu ettekeeramist saab esitada vastavalt soovile kas halana või mõistliku aruteluna koos mingite lahenduste pakkumisega. Tuleb analüüsida lihtsalt statistikat, leida näited ja lahenduseks kasvõi seesama alates autokoolist alateadvusesse tagumine, et mööda teed võib tulla ka midagi muud kui sõiduauto, veok või buss. Olgu selleks siis mootorratas või rong. Samas peaks vältima teema illustreerimist selliste juhtumitega kus madallendu sooritanud ratturile on ette tuldud. Pigem ikka peaks lahkama neid, kus märkamata on jäänud täiesti ontlik kulgeja.
Ummikutes ridade vahel kulgemine vaevalt et seadusesse kirjutamist väärt teema on, tasuks lihtsalt teha selgitust ja jääda ootama mõistvat suhtumist.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

sipsik
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sipsik »

Olles pisut (15 aastat:)) ajakirjandust lähedalt näinud, julgeks arvata, et toimetajate poolt on üsna veider suhtumine ja ettepanek: tulge ja rääkige millestki. Kõigepealt võiks ikka endal olla selge pilt, millest saadet teha tahetakse. Ja alles siis hakata inimesi kokku kutsuma.
Mis annab muidugi ratturitele hea võimaluse valida endale meelepärane teema.

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

a ei usu, et suurem osa mootorrattureid nii arulagedad on, et nad vajavad mingit bullsita ajamist teles.

Kui antud teema sind ei huvita, ei tähenda, et see kedagi teist ei huvitaks. Loe kasvõi siitsamast foorumist erinevaid teemasid, kus vaidlused täidavad mitmeid lehekülgi.

Kordan esialgset mõtet, et lihtsamatel inimestel ei tekiks väärarusaama: ma ei pakkunud välja konkreetseid probleeme, mida teles tuleks lahata, ma vaid vahendasin pakkumist, et teles rääkida MINGIST tsiklistidele olulisest teemast, lihtsalt pakkudes näitena välja kolm esimesena pähekaranud probleemi, sest neist on siin foorumist palju kribatud.

Ootaks siiski sisulist arutelu ja konkreetseid pakkumisi julgete ja aktiivsete isikute poolt kes on valmis telekaamera ette minema.

Anaalsesse faasi pidama jäänud persoonid võiksid kasutada õigust mitte kirjutada.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Aarne kirjutas:

Ma ei usu, et suurem osa mootorrattureid nii arulagedad on, et nad vajavad mingit bullsita ajamist teles.
Haiged baikerid pole veel aru saanud, et see soga on meedia poolt pähe tambitu järgi kaagutamine.

Lambakari!!!
ja see helkurvest pista endale koos kaugtuledega kohe kindlasti p....

Nominepersemoooootorrattur, et on siis sinu poolt eristatud mootorratturid ja baikerid... No ma ei tea, mina sinna seltskonda ei roni, kus mulle ei meeldi ja kusagil nö. vähemuste foorumis ei käi ka kedagi p*** sõimamas.
Seletad äkki ka sellele lambakarjale siin, mida siis meedia üritab pähe tampida, millest haiged baikerid aru ei saa...
Minu arvamus aga teemasse on: Vale aeg ja koht...Pigem võiks olla mingi hooaega kokkuvõttev jutt. Mingit nutulaulu, et ei saa ridade vahel sõita, pole küll vaja ja täistulede kohalt, kuigi see on mõnele siin nagu punane rätik härjale, olen mina viimased aastad valgel ajal täitega sõitnud ja oma kogemus ütleb, et oluliselt aitab ja sõidan ka edasi.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Üldjuhul on see idee väga valesti ajastatud minu meelest, kuna hooaeg kohe, kohe lõppemas ja kevadeks on kõik nagu nii unustatud.
Ning antud saade on nagu nii sellise pila ja pilkamise varjundiga, mida tõsiste probleemide lahendamiseks kasutada mõtetu.
Kevadeks võiks teema autor rezii kokku panna ja Kanal 2 ning Tanel Talve, kogenud mootrratturina, paneks kindlasti õla alla, kui asi asjalik ja põhjendatud.
Aga selleks kuhugi lobisema minna, et esineda saaks...

No ja üldjuhul helkurvestidest on mul arusaam Inglismaa näol, kes käinud võib kinnitada - tänapäevane rahvausriie. Pea igal teisel on see seljas ja töö ülesannete täitmise juures on see kohustuslik!!! kes teedel, tänavatel, parklates, ladudes ringi liiguvad.

Aga mingi lahendus võiks olla küll, kuna tsikkel ikka suht väike ja samas kiire liiklusvahend, mis teinekord võib jääda märkamatuks, eriti just sellistes situatsioonides, kus kiiret otsustamist vaja juhi poolt.

Kasutaja avatar

spinna

Kui veega alla siis veega alla... :roll:
See märkamatuks jäämise teema jms on küll piisvalt palju siin ju läbi käinud kotekstis, et kaua võib... Hooaja lõpp on selles suhtes hea alguspunkt, et statistika on värske. Kevadel räägid sellest nagu mullusuisest paduvihmast. Kevad on pigem tulevikku vaatamise aeg.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Aarne
Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aarne »

Hea, kui mõnel on anaalne faas juba läbitud ja tuttav teema (help)
tramaeivõi, kui mind see teema ei huvitaks, siis ma ju poleks kirjutanud :wack:
Mind hakkas juba ära tüütama,
olen liiga kaua kasutanud "õigust mitte kirjutada", ja varsti peab tõesti kasutama "õigust mitte lugeda".

Minu poolt pole kuskil eristatud mootorratturid ja baikerid...
... aga nagu ma aru saan, ongi see padjaklubi teema baikerite (baigijuhtide? :) ) rida.

Äkki oleks teemaks täistuledega ratturitele täie rauaga trahvimise kampaania alustamine.
Proovi vahel teiste peale ka mõelda ja kui sa tõesti muidu liikluses ellu ei jää, kui teiste elusid ohtu seades, kas siis poleks aeg ravile minna?

Teles esinemise vastu polnud mul midagi, aga just need teemad on meedia ajuloputuse vili (keelame, käsime, karmistame karistusi).

OT
aga selle saate kohta ("Kaua Võib?") ka niipalju, et mina ei ole seda saadet näinud, ainult reklaame (hea meelega vaataks, aga ilmselt on minu jaoks valel ajal eetris).
Samas liiklussaateid juhtun nägema suhteliselt tihti.
ma isegi ei tea, millal nad eetris on, aga neil on vist isegi mitu kordust, seega mingit halba eetriaega ei tasu liiklussaadetele küll ette heita.

..eks ma siis järgmine kord keeran mõnele täistulegapimestajale ette :twisted:

Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule

Teema algataja
sang

Olen nõus, et antud pakkumine tuli kuidagi väga üldise teemaga. Tegelt hakkasime alguses rääkima rollerite teemadel ja ma siis pakkusin, et kas rollerite asemel tsikli-teema pakuks huvi. Ja pakkuski, üldiselt, nad on valmis meid ära kuulama.

Ma isiklikult arvan, et sellise ettepaneku taga on kaks põhjust: esiteks, huvitavat ja intrigeerivat saadet on raske kokku saada, ikka oleks vaja uusi, põnevaid ja samas päevakajalisi (liikluskultuur) teemasid. Teiseks, Riisalul on arvatavasti kopp ees liiga kiirelt kulunud kontsaplekkidest ja lollakatest korteriühistu arvetest. Et tahaks midagi uut ja huvitavat. Ausaltöelda ei ole ma ka ise seda saadet kordagi vaadanud, aga kipun arvama, et ega see just Pealtnägija ole, pigem ikka tavaline Eesti kommertskanalite kodutelevisioon. Aga siiski: meile pakuti võimalust, kas kellelgi on huvi seda kasutada?

Kasutaja avatar

speedvana

kas juba kammitseb sügis/talvine depressioon mõnda kommijat?

sang, pakub võimalust, et motorahvas räägiks oma tegemistest, toimetamisest, rõõmudest ja muredest!

Kasutaja avatar

spinna

Mina osaleks vaid sellisel juhul, kui tunnetaks probleemi teravust, saaks Teie heakskiidu seal osalemiseks ja omaks sisemist veendumust, et talitan õieti.
Antud momendil minul sellist tunnet pole tekkind

.

Mul ka näiteks ei ole seni mingit ettekeeramise probleemi olnud. Samas, noor sugulane langes ettekeeraja ohvriks ja seda sugugi mitte paugutades ja huligaanitsedes. Ratas läks vanarauaks, ise pääses ehmatusega tänu korralikule sõiduvarustusele. Õnnetuste teemas sai madallendurite vahelt päris mitu korda lugeda samasid probleeme. Üks meremees sai Tallinna - Keila vahel otsa, keegi foorumlastest avas kevadel hooajaskoori sellelaadse juhusega seal kuskil Kakumäe ja Tabasalu vahel. Probleem nagu oleks siiski olemas.
Juttu ja tänitamist, et seda hoolikamat vaatamist peaks hakkama pähe kulutama ja alateadvusse taguma juba autokoolis on foorumis palju olnud, oli lausa kommentaar kellegi autoõpetaja kohta, kes arvas, et kui näed tsiklit tulemas, siis anna aga minna jne...

Mingi variant on pakutud, et asi siit nö siseringist ikkagi kaugemale viia.
Aga Matrossovit ei leidu.... :?

PS. Olen endiselt 100% veendunud, et igasugused jutud s**apeadest autojuhtidest, kes kõrvalteedelt meelega ette ründavad on BS. Jutt käib inimlikest eksitustest, eestlaste tüüpilisest "sählamisest" ja rabelemisest ja paljuski on süüdi just paugutajad ise. Esimesele kahele põhjusele oleks kindlasti alust ühiskonnas tähelepanu osutada.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

speedvana

Suzumen kirjutas:

Egas keegi ei saa keelata kedagi sinna saatesse minemast ja oma isiklikku muret kurtmast :D
Mina osaleks vaid sellisel juhul, kui tunnetaks probleemi teravust, saaks Teie heakskiidu seal osalemiseks ja omaks sisemist veendumust, et talitan õieti.
Antud momendil minul sellist tunnet pole tekkind.

speedvana kirjutas:

sang, pakub võimalust, et motorahvas räägiks oma tegemistest, toimetamisest, rõõmudest ja muredest!

See oleks hoopis teine teema. Rääkida tegemistest, toimetamisest, rõõmudest ja muredest ei käi selle saate formaadiga kokku. Või kuidas kõlaks: kaua võib veel nautida rattaga sõitu? :D

Suzu, tõepoolest mina ei ole selle saate formaadiga kursis ja lisaks on sul selles õigus, et üks korralik "nutulaul" müüb hästi :? depr.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”