Tabasalu kardirada avatud?

Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Täna oli mul päeval Tabasallu asja ja mõtlesin, et lähen jalutan raja huvi pärast läbi. Et oma silm on kuningas. Algus oli paljutõotav - spordiklubi lipp lehvis kõrgel, uued väravad ja moodne valvuriputka. Platsil ukerdas vanem proua õppeautoga postikesi pikali, kõhe tunne tuli. Rohkem liikumist ei paistnud. Abivalmis valvur pistis mulle infovoldiku kätte ja ütles, et kõnni aga. Nähes, et mul on tõsi taga, pakkus ka jalgratast. Eelistasin siiski jalgsi minna.
Asfalt oli tõepoolest uus ja korralik, ääred korralikult joonitud ja puna-valged kanterid kurvides. Kuigi rada on (praegu veel) suht-lühike ja suuri kiirusi seal kindlasti ei arenda, tundus see siiski põnevana. Prooviks küll kunagi, siis kui valmis saab. Praegu on see üritus veel siiski niivõrd poolik, et imestan, kuidas sinna üldse peale lastakse. Mingitest turvaaladest ei saa seal isegi mitte kaudses mõttes rääkida. Asi päris karm tegelikult. Aga hinnakiri on üleval ja kõik on teretulnud! Nädalavahetusel oli seal isegi noorteralli toimunud ja hävitustöö päris korralik (siin mõned pildid).
Hinnad olid samad mis kullokas postitas ja minuarust väga haiged. Oleksin nõus küll aga siis peaks rada ka valmis olema, sellise pooliku ja hooldamata "objekti" kasutamise eest on seda ilmselgelt palju.
Alastaros ja Motopargis on näiteks 60 EUR per ratas terve päev ja seda väga heal ja hooldatud rajal.
Samas aga müts maha nende inimeste ees, kes seda projekti arendavad. Üks väheseid algatusi, mis jutust kaugemale jõudnud. Küllap ta ükskord ka valmis saab ja normaalselt majandama hakkab.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”