Saare maakond

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

Lugemata postitus Postitas motomatkaja »

Palju kohal käis ja kas järgmine kord on ikka neljapäeval vöi muul päeval, kui tööd pole katun ikka kohal olla. :bsmile:

HONDA NTV 650 Revere
Kasutaja avatar

Teema algataja
Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

9 tükki vist oli meid :roll:

kui ilma on, siis järgmine neljap. jälle ilmselt..

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ma peaks järgmisel nädalal jälle kodumail olema ja kui ilm on ilus, siis olen ridades.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

Saare bikeri-d , homme kupsi parklas kogunetakse ka ve :?: Tundub vihmalage ilm tulevat, katsun kohal olla :bsmile: olge teie ka (togi)

HONDA NTV 650 Revere
Kasutaja avatar

spinna

Kui ilm on ilus, olen kohal.

Neljapäeval 20 septembril
19:00 Kaubamaja parklas

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

KillerBee

Lugemata postitus Postitas KillerBee »

krt lähen homme ratast tooma nii et loodame et järgmine nädal uuesti

Kasutaja avatar

spinna

Tänase tatisevõitu ilmaga selgus siis, et vähemalt kolm meist + üks seljakott ei ole papist poisid :)

Nädala pärast uuesti...

Sai genereeritud ka idee hooaja ava- ja lõpusõitude traditsiooni taaselustamisest. Minu ettepanek oleks mingi 20 või 21 oktoober, võib ka mõelda 13 või 14 oktoobri peale. Ilm on ilmselt oluline tegur.
Marsruut soovitavalt mööda asfalti ja esimese hooga tuleb pähe Kuressaare - Masa ristist Pöide peale - Pöidelt Tornimäe peale- Tornimäelt Orissaarde - Orissaarest mööda ranna mnt Leisi- Leisist ilmselt peab Kuressaarde sõitma. Tore oleks Võhma ja Mustjala kaudu, kuid vahele jääb vist hulk lägast või tolmust kruusateed. Täiendage, vaidlustage, jne

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

spinna! tore, et utsitad rahvast sõidule, minul näitab seinal 20.09.07 sa paned sõiduplaani kohe, 2-4 nädalat ette, ehk on sul diil, EMHI-ga, et pane või suspede väel, mööda saart!
tegelt, sooviks küll saarel üks moto-trip teha.
lestakala tõmban hobikorras samast Merest, kuid teisest kohast!

Kasutaja avatar

Teema algataja
Marauder
Tsikkel: Hornet 600 '03

Lugemata postitus Postitas Marauder »

külm on ju nii pikka trippi söita :roll:

Kasutaja avatar

spinna

Aga tehke ettepanekuid siis! Põhimõte võiks muidugi olla et Orissaare meets Kuressaare.See on tegelikult pisut rohkem kui minu tavaline õhtune pendeldaja hangaround :)
Minu varustusega külm ei hakka, lihtsalt kampsuni ja pika pesu tõmban alla. Üleüldse on see kaheosaline nahk, mis mul on, selles suhtes huvitav, et kannatab sõita nii +30 kui ka +1 ilma et suuremat häda sünniks.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

spinna

LongJohn tegi telefonitsi märkuse, et 13-14 nädalavahetus kattub Saaremaa ralliga ja seetõttu ei ole ajahetk soovitav hooaja lõpukruiisi tegemiseks. Seega kaalume 6/7 okt ja 20/21 okt variante. Mina võtaks sihikule 6/7, siis saab ilma tõttu ärajäämise korral edasi lükata 20/21 peale.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

spinna

Kuidas tänasel neljapäeval plaanid on?
Mina vaatan kell 18.15 taevasse ja vastavalt avanevale vaatele otsustan edasise tegevuse.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

Ma igatahes tulen ja loen näud "üles" siis näe miss edase ... :bsmile:

HONDA NTV 650 Revere

komm16

Lugemata postitus Postitas komm16 »

sellest hooaja lõpukruisist->
20/21 okt. oleks sobilik minule, külma ma ei karda,
suusapüksid, paks kampsun ja võrkpesu kõige selle all peaks soojas hoidma küll :wink:

playboy

Lugemata postitus Postitas playboy »

kah saaremaalt,kuressaarest siis ja load alles järgmine kevad alles käes niikaua täiustan oma kawasaki zx9r 98a.

kair

Lugemata postitus Postitas kair »

Rahvasuus jutud käivad, et miskisugused kahtlased kogunemised toimuvad Kuressaare linnas. :roll:
Loen siin foorumiteemat ja saan nii targaks, et oodatud on kõik motoMEHED...
Meheks ma küll ei kvalifitseeru - aga ilusa ilma ja hea pidamise puhul tuleks ka hea meelega ja kiikaks, mida toredat ka motohuvilised teevad. Kuulaks algajale kohaselt kõrv lontis, mis targemad inimesed räägivad - ja ähk saaks ka targermaks.
:wink:

playboy

pole see-aasta ise veel ühelgi käinud,kuna pole lube käes,aga järgmine aasta olen aktiivselt igal pool selstkondades,sest mida rohkem bikereid koos seda uhkem on sõita.

playboy

pole see-aasta ise veel ühelgi käinud,kuna pole lube käes,aga järgmine aasta olen aktiivselt igal pool selstkondades,sest mida rohkem bikereid koos seda uhkem on sõita.

muhkel5

Lugemata postitus Postitas muhkel5 »

Ise ka Kuressaarest päritaga enamus ajast Tallinnas, kas siis kressaares ka mingid sidud toimuvad

Kasutaja avatar

spinna

Neljapäeviti 19:00 kaubamaja parklas saadakse kokku. Vesteldakse, tehakse väike kruiis, mõnikord lõpetatakse kuskil kohvikus ja minnakse laiali. Kruiisi katsume kruiisina hoida, et asi käest streetrace'iks ei kasvaks. Sel neljapäeval arutame hooaja lõpusõidu tegemist.
Kõik sõltub muidugi ka ilmast.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Tsjort

Lugemata postitus Postitas Tsjort »

Tore lugeda, et ikka koosviibimisi toimub! Tervitusi kõigile! Ehk jõuan ka lõpukruiisile!

Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

Jälle neljapää, saab kokku ka vä :?: Siis kell 19.00 vöi isegid varem äkitse, läheb-ju värem pimdaks ka :!:

Edu köigile kes jalaga käike vahetavad :bsmile:

HONDA NTV 650 Revere

muhkel5

Eks siis õhtul näeb, ise seekord siis kah kohal, tulgu või pussnuge sealt taevast. :lol:

Kasutaja avatar

spinna

Vaatan, kuidas ilm õhtupoolikul on ja vastavalt sellele tegutsen. Mul on kodust asfaldile pääsemiseks vaja läbida 4,5 km "enduromehe unistust" ehk praeguste ilmade juures lauspori. :? Aga kui ilma tahedamaks tõmbab, siis hiilin porist tasakesi tiksudes läbi ja laekun.
Las jääb 19:00 ikkagi, varem ei saa.

Suzuki GSX 750 Inazuma

kair

nonii - kui ilm õhtu poole taheneb ja maanteeni viiv 3km "enduuromeeste unistust" osutub läbitavaks, siis ühineks ka üks naispersoon meelsasti enne hooaja lõppu ja prooviks uusi rehve ja ratast
:wink:

muhkel5

Mis te nüüd ilma kardate mehed, tulge ikka kõik platsi, mida rohkem seda uhkem ju :shock:

muhkel5

Kaasa arvatud naised muidugi :oops:

kair

"kui kuhugile lähete siis öelge...."

Külalised sadasid sisse ja nüüd peab trippimise ja kogunemise asemel sisustama õhtu kokkamisega...
:evil:

Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

TEHTUD < :!: Esikümme oli kohal, Kõik mönusad mehed, naisi oleks ikka ka äha tahtind kair-ile anan seekord andeks :wink: Kui ike söukse ilmaga külalised otse sisse sajavad siis muidud ... (pab ju neile nuudleid ja hapupiima andma) :bsmile:

Olga-ning !

HONDA NTV 650 Revere
Kasutaja avatar

spinna

HOOAJA LÕPUSÕIT:

Plaan A - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Laupäeval 6. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare. Kui ilm ei ole ilus, siis rakendub plaan B.
Plaan B - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Pühapäeval , 7. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare

Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”