õhtust sõidukaaslast Tallinnas
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
HeitiKender kirjutas:sepp kirjutas:olen nõus ,et mingi kord peab olema,et olex ohutum.
aga siiski enamus inimesi ja ka mina, ei ole ostnud omale R klassi ratast,et tixuda sellega 100kmh.
arvan,et sellel teemal kui kiiresti keegi sõidab ei ole mõtet siin arutleda.. pigem räägiks ainult sellest,et mingi kord võix olla ja päris kyljealt keegi mööda ei kiirendax.Mul hakkas see su naistesõimamise lugu juba meelest minema aga no mis sa teed, ajad reageerima. Luba, ma selgitan:
Kõikide tänapäeva autode tippkiirused on suuremad kui 90km/h ja 110km/h. Mis sa arvad, kas enamik neist ostsid need selle pärast, et 100km/h tiksuda? Vale! Enamik - sinu loogika järgi - ostsind need selleks, et "tempo magnifico" teha! Kahesaja või tuhandega, tähtedeni!
Grupisõit on grupi sõit. Grupi vajadused on esmatähtsad ja alles siis tulevad meie isiklikud ambitsioonid. Kui lepitakse kokku, et tempo on 100, siis on tempo 100. Mitte 100 ja R-klassi meestele 140. R-klassi meeste, kes EI soetanud endale pilli selleks, et 100-ga tiksuda, ühissõidud toimuvad vähemalt 6 korda aastas Saugal. Ühisstardiga, muide
mida sa erutud iga asja peale... pole ma öelnud,et 140 vaja tixuda.. mina otsin r klassi ratta sellex et tixuda 90ga mitte 100ga!! ![]()
Sauga yhistardid pole ka mulle võõrad ![]()