Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest
Kymco ei ole mingi hiina pa*k.Kui te ei oma seda või ei ole sõitnud siis ärge hakkake ajama.Kymco on suht kvaliteetne masin.Olen sõitnud ja sõber omab seda.
minu esimene ratas oli kunagi ammu tutikas Kymco Venox. Sissesõit sai tehtud väga korralik. Sõitsin sellega 2 suve (päris mitu kilomeetrit), mitte üht probleemi mul temaga polnud. Sibasin päris korralikult muudkui suurte rataste sabas, vatti sai ta palju. Kuni läksin ja vahetasin 1100cc vastu.
Aga ratas oli aus ja ilus ka peale kauba
kes viitsib otsida, see leiab, et kymco on ca 50-aastase tootmiskogemusega firma, mis varem tegi mootoreid yamaha ja honda tsiklitele. mootorid olid nii head, et firma otsustas rattamüügi kasumi endale jätta ja hakkas ise tootma. praegu pidi kymco olema enim müüdud roller näiteks itaalias ja soomes. mine võta kinni...
ma olen ka paar korda venox'iga sõitnud, laita pole seal midagi.. meteorit'i kohta ei oska öelda.
uute varuosadega on nii ja naa. kymco esindaja asub roiul (baltoil). nendega töistes suhetes olles tean et mingi varuosaladu on eestis olemas, suurema osa asju saab soomest ja ka tehasetellimus käib paar korda aastas.
nu saigi ostetud,
ühe silindrilise kohta on tal üsna mõnusad hääled,kuna ise teen kohe kohe laod valmis(põhiliselt oligi ostetud et oleks millega mugavalt liigelda,mitte kiirendamiseks vms)
nu minu jawaga ei anna võrrelda(A)
nu saigi ostetud,
ühe silindrilise kohta on tal üsna mõnusad hääled,kuna ise teen kohe kohe laod valmis(põhiliselt oligi ostetud et oleks millega mugavalt liigelda,mitte kiirendamiseks vms)
nu minu jawaga ei anna võrrelda(A)
Äkki räägid natukene lähemalt(palju tippkiirus jne).
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.