Madmaxi punt Vol 2
Suzumen kirjutas:ThaNukks kirjutas:Milleks kirjutas Jack London raamatu "Loitev Koit"? Tegemist on sisemuses peituva kirjaniku soonega
Kuid Jack London ei proovinud reaalses elus samastuda ühegi raamatu kangelasega, rääkimata kriminaalkuriteo sooritamisest. Mad Maxi autoritel ja Jack Londonil on sama palju ühist kui lehmal ja lennukil.
Austa klassikuid vähemalt ja ära võrdle neid lihtlabase pätikambaga (lootuses, et Sinu haridus ja haritus seda võimaldab).ThaNukks kirjutas:Võid vabalt oma taksoga edasi sõita, kuna mul ei ole sinuga mitte midagi sirgeks rääkida!
Mehel (lootuses, et Sulle pole selle sõna tähendus lihtsalt tühi helin) peaks olema julgust oma viga tunnistada või vastutada oma väljaütlemiste eest.
Sulle pakuti reaalset võimalust vastutada oma sõnade eest, kuna endapoolset viga pole Sa võimeline nägema. Sinu vastust võis lugeda iga foorumlane.
Loogiline järeldus: virtuaalmaailma äss, reaalelu heidik.
No mida ma oskan kosta? Sa oled siin boardil filosofeerinud rohkem kui Mahatma Gandhi oma elu jooksul kokku. Sinu ideoloogia kohaselt peaks ma kõik lahkhelid lahendama silmast-silma? Mõtle natukene raamidest välja, mitte ära lahmi tühja. Kui ma oleksin aktiivne foorumikasutaja ja satuksin pidevalt teistega lahkarvamustesse ja kui kõik tahaks IRL kokku saada - siis mis saaks tööst, eraelust jms? Cruisiks mööda Eestit ringi, et saaks mingit probleemi näost-näkku arutada? Eriti veel inimestega kes ei suuda asja verbaalsel tasandil lahendada. Meil ei ole enam nõukogude aeg, kus kõik mõtlesid "ühtemoodi". Mul on oma arvamus ja ma seisan selle eest. Kui mõnel isikul on sellega probleeme, las otsib mind üles, annan meeleldi oma kontaktandmed ja jään ootama omavahelist konstruktiivset vestlust. Kurvastuseks pean ütlema, et minu seisukoht jääks samaks.
Siinset foorumi tendentsi jälgides, olen järeldanud seda, et moderaatoritega peab alati päri olema, vastasel juhul koheldakse sind nagu pidalitõbist. Ma veekord rõhutan, et me ei ole tulnud samast painutuspingist. Nii palju, kui on inimesi, on ka erinevaid vaateid ning arusaamu. Lihtne näide elust... miks on erinevate konkurside / iludusvõistluste / jne züriis erineva elu valdkonna tegelased? Pole raske arvata, mis saaks siis, kui iludusvõistlust hindaks brünettide klubi. Ma saan aru, et foorumis on kindlad reeglid, millega tuleb teema algatajal/postitajal arvestada, kuid isegi reeglite kohase postituses väikese irooniakübe lisamine toob sulle kaela hundi karja (loe:moded).