Ringraja masinad liiklusest ära!
[quote="volvo460"]Huvitav küll !
(quote]Hmmm elan sinuga suht ühes kandis.Alustaks sellest et palju ma olen näinud autosid punasega vuhisemas üle sellesama vöötraja.Haigeid on nii mootorratturite kui autojuhtide hulgas.Pääsküla raba mis on tegelikult rohkem saku raba, mees nagu sa tead sisaldab ka teid mis viivad saku jne seda ma just rabas ja pargis sõitmiseks ei nimeta kui mööda neid tuhateid sakku minna.Aga samas seal on nn koerasitutajad kes sulle igal võimalusel koera kallale ässitavad.Njah ei tore oleks jah kui sa oma autoga ka mu majast mööda ei sõidaks ja teised ka mitte ,terve aastaringi on tunne nagu elaks kiirtee ääres ....julm kas pole.Aga jah mis ma teha sain kui minu pere selle maja ostis siis käis siit tunnis 10 autot mööda, nüüd sadu arvan.Jah anname eesti riigi kohtusse tegid liiga mulle kurat lasid inimestel sõidukid soetada ilma autostu loata ja nüüd tegid raisad vabaka ka veel neljarealiseks.Kahju kui väikekodanlus möllab.Aga see nõmmekate põline häda ju ...Igatahes kurda vaikselt edasi mina igatahes olen harjunud sellega ja lisaks soetasin ülepikaja jälle tsikli ka endale et ei peaks bikerite vastu viha pidama.Ja ära unusta autojuhtide hulgas on tunduvalt rohkem idioote kui bikerite seas.Igatahes jõudu sulle ja katseta ikka tublilt oma autot lennuväljal kuni sinna ka mõni väikekodanlane satub;)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.