Tänase tatisevõitu ilmaga selgus siis, et vähemalt kolm meist + üks seljakott ei ole papist poisid
Nädala pärast uuesti...
Sai genereeritud ka idee hooaja ava- ja lõpusõitude traditsiooni taaselustamisest. Minu ettepanek oleks mingi 20 või 21 oktoober, võib ka mõelda 13 või 14 oktoobri peale. Ilm on ilmselt oluline tegur.
Marsruut soovitavalt mööda asfalti ja esimese hooga tuleb pähe Kuressaare - Masa ristist Pöide peale - Pöidelt Tornimäe peale- Tornimäelt Orissaarde - Orissaarest mööda ranna mnt Leisi- Leisist ilmselt peab Kuressaarde sõitma. Tore oleks Võhma ja Mustjala kaudu, kuid vahele jääb vist hulk lägast või tolmust kruusateed. Täiendage, vaidlustage, jne
spinna! tore, et utsitad rahvast sõidule, minul näitab seinal 20.09.07 sa paned sõiduplaani kohe, 2-4 nädalat ette, ehk on sul diil, EMHI-ga, et pane või suspede väel, mööda saart!
tegelt, sooviks küll saarel üks moto-trip teha.
lestakala tõmban hobikorras samast Merest, kuid teisest kohast!
Aga tehke ettepanekuid siis! Põhimõte võiks muidugi olla et Orissaare meets Kuressaare.See on tegelikult pisut rohkem kui minu tavaline õhtune pendeldaja hangaround
Minu varustusega külm ei hakka, lihtsalt kampsuni ja pika pesu tõmban alla. Üleüldse on see kaheosaline nahk, mis mul on, selles suhtes huvitav, et kannatab sõita nii +30 kui ka +1 ilma et suuremat häda sünniks.
LongJohn tegi telefonitsi märkuse, et 13-14 nädalavahetus kattub Saaremaa ralliga ja seetõttu ei ole ajahetk soovitav hooaja lõpukruiisi tegemiseks. Seega kaalume 6/7 okt ja 20/21 okt variante. Mina võtaks sihikule 6/7, siis saab ilma tõttu ärajäämise korral edasi lükata 20/21 peale.
sellest hooaja lõpukruisist->
20/21 okt. oleks sobilik minule, külma ma ei karda,
suusapüksid, paks kampsun ja võrkpesu kõige selle all peaks soojas hoidma küll
Rahvasuus jutud käivad, et miskisugused kahtlased kogunemised toimuvad Kuressaare linnas.
Loen siin foorumiteemat ja saan nii targaks, et oodatud on kõik motoMEHED...
Meheks ma küll ei kvalifitseeru - aga ilusa ilma ja hea pidamise puhul tuleks ka hea meelega ja kiikaks, mida toredat ka motohuvilised teevad. Kuulaks algajale kohaselt kõrv lontis, mis targemad inimesed räägivad - ja ähk saaks ka targermaks.
pole see-aasta ise veel ühelgi käinud,kuna pole lube käes,aga järgmine aasta olen aktiivselt igal pool selstkondades,sest mida rohkem bikereid koos seda uhkem on sõita.
pole see-aasta ise veel ühelgi käinud,kuna pole lube käes,aga järgmine aasta olen aktiivselt igal pool selstkondades,sest mida rohkem bikereid koos seda uhkem on sõita.
Neljapäeviti 19:00 kaubamaja parklas saadakse kokku. Vesteldakse, tehakse väike kruiis, mõnikord lõpetatakse kuskil kohvikus ja minnakse laiali. Kruiisi katsume kruiisina hoida, et asi käest streetrace'iks ei kasvaks. Sel neljapäeval arutame hooaja lõpusõidu tegemist.
Kõik sõltub muidugi ka ilmast.
Vaatan, kuidas ilm õhtupoolikul on ja vastavalt sellele tegutsen. Mul on kodust asfaldile pääsemiseks vaja läbida 4,5 km "enduromehe unistust" ehk praeguste ilmade juures lauspori. Aga kui ilma tahedamaks tõmbab, siis hiilin porist tasakesi tiksudes läbi ja laekun.
Las jääb 19:00 ikkagi, varem ei saa.
nonii - kui ilm õhtu poole taheneb ja maanteeni viiv 3km "enduuromeeste unistust" osutub läbitavaks, siis ühineks ka üks naispersoon meelsasti enne hooaja lõppu ja prooviks uusi rehve ja ratast
TEHTUD < Esikümme oli kohal, Kõik mönusad mehed, naisi oleks ikka ka äha tahtind kair-ile anan seekord andeks Kui ike söukse ilmaga külalised otse sisse sajavad siis muidud ... (pab ju neile nuudleid ja hapupiima andma)
Plaan A - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Laupäeval 6. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare. Kui ilm ei ole ilus, siis rakendub plaan B. Plaan B - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Pühapäeval , 7. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.