Madmaxi punt Vol 2
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
ThaNukks kirjutas:Pihelgas kirjutas:tegelt nüüd aitab sellest demagoogiast.
Sa sadasid selgelt sisse teemasse, mis ei puutunud sinusse. Ja kui puutus, siis oleks vägagi normaalne, kui sa oma sõnu kenasti seades oleksid kirjutanud, mis sulle ALGSE TEEMA juures ei meeldi.
Pika kirjutatud tekstis sa aru ei saanud, et ta ei mõelnud igat jumala Tartu elanikku. Kui aga tööteemas ise segast peksid, siis kaebled, et keegi ei mõista sinu irooniat.
Te olete ikka tõsised pussyd - kogu see kamp, järjest teete ennast lolliks. Sa oled juba kolmas vend kellele ma eraviisiliselt asja olemust seletada püüan. Kui saite mingi sitaga hakkama - tõmmake profiil madalaks, näidake, et eksisite ja saame edaspidi hästi läbi. Aga ei - järjest on vaja uutel kõrgharidusega reiditillidel tulla siia ennast tõestama - absoluutselt mõistmata esialgse probleemi olemust. Kui ei taha siirast nõu kuulda võtta, nosige Statoilis oma burkse edasi ja nagu öeldud - kui Tartus järjekordse sitaga hakkama saate võite oma rattad maha müüa.
Ja ära tule ütlema, et ilgelt kõva mees vms. Olin reedel Tartus ja tulen uuesti, kui vaja.
Mis mõttes nagu? Mis kuradi printsiipide põhjal sa mind kuhugi kampa topid? Mis sa oma reedesest seiklusest mulle paljatad? Mind see absoluutselt ei huvita. Minupärast veeda oma reeded kasvõi Kapa-Kohilas. Ratta müümise kohapealt oled valesti aru saanud. Oma vara (loe:ratast) võin ma müüa/vahetada millal heaks arvan, mitte siis kui mulle seda dikteeritakse.
ThaNukks kirjutas:Ma olen sinu väidetega kohati ühel meelel, kuid mustates nn "pirogovi" punti, tunnen ma ennast ka puudutatuna, sest ka mina sõidan nendega ringi. Ma arvan, et mul on õigus ennast antud teemas kaitsta.
Ma arvan, et sa oled oma usalduskrediidi juba täielikult ära kasutanud ja kui Pirogovi kutid tahavad teemale mõistlikku lahendust, siis hoiavad su siit teemast ise eemal. Sest ma ei tahaks uskuda, et nad näevad meelsasti ennast esindamas sellist valetajat ning vassijat.