Saare maakond

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

kair kirjutas:

Pikkemate trippidega on nagu on - suht olematud kogemused - ja kuna praegu sõidan ratast sisse alles, siis ei liigu eriti üle 80km/h (kõrgemat sorti pöörded pole uuele mootorile head). Kummide sisse sõitmise maa on ka veel läbimata - .

Oi-oi. Ega päris madalatel pööretel toristamine ei ole ka sugugi parem kui mootori piinamine kõrgetel pööretel. Minu teada võiks sissesõidul ilusti maanteekiiruseid ja rohkemgi arendada. Kui pööretest rääkida, siis sel rattal on vist mingi 10...11 000 pööret lubatud? Kui tahad nii öelda madalatel pööretel sisse sõita, siis kuni mingi 6...7000 ongi need madalad pöörded ju. Sellise pöördega lendad juba liiklushuligaanide seas ;) Ja moodsamad sissesõiduteoreetikud räägivad tänapäeval ka sellest, et sissesõidu ajal tuleks aeg ajalt ka põhjagaasiga kiirndada ja tugevat mootoripidurdust samuti aeg ajalt rakendada ( ettevaatust, et tagaratast plokki ei lase). Aga nende moodsate meeste arvamust ma ei julge propageerida ega ka mitte maha laita.
Rehvide sissesõit tähendab pigem seda, et kuskil kurvides ei tasu päris põlve peale end kallutada ja pidurdamisel, kiirendamisel peab ettevaatlik olema. Aga minu teada käib selles osas jutt ainult sellest, et pealmine ilus läikiv must kiht tuleb ettevaatlikumalt maha kulutada, kuna see võib libastumist põhjustada ja kukkumisega lõppeda. Muud ei tohiks olla.

Ja ära unusta käia järgmisel suvel Veldi koolitusel ja EMMK Motosurvivali nimetusega üritusel.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”