Kumba valida kas RS 50 või 125
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kumba valida kas RS 50 või 125
Asi siis selline, et enne oli mõttes osta RS 50 aga siis hakkasin mõtlema
et ma ju saan see suvi 15 et kas oleks mõtet osta 50ccm millega saan aint aasta sõita või võtta 125ccm millega saaks esimese suve maal ja platsi harjutada siis kui 16 saan siis kogemus ja load olemas et kui ostan rs 50 mis maksab 50 k et paljuga ma umbes selle maha saaksin müüa et siis kumb oleks kasulikum
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Re: Kumba valida kas RS 50 või 125
kennu14 kirjutas:saan see suvi 15 et kas oleks mõtet osta 50ccm millega saan aint aasta sõita
Kas alates 16ndast eluaastast on 50cc kasutamine keelatud?
Osta varuga igaksjuhuks aasta ette 125 RS valmis ei ole küll mõtet, sest sõita sellega liikluses ju ei tohi ja väljapool korralikke asfaltteid kasutamiseks on see täiesti kõlbmatu.
P.S. "see suvi" on juba läbi.
Re: Kumba valida kas RS 50 või 125
Igatähes mina ostaks rs50 - kui saaksin järmine suvi 15 aastaseks, saab legaalselt kärutada(tegelt 50cc ga tohib ainlt 16 aastast sqita, aga ikkagi) ja kui algaja oled siis seegi 50cc on turvalisem variant kui 125.
Yamaha R6
Suzuki Intruder 1800R
-
Teema algataja
-
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
kennu14 kirjutas:no aga mõtetu ju mingi 16 aa paneb 50 ccm ringi selleks et 50ccm ei kannata ju eriti pikki vahemaid sõita
koos väljavõtetega teistest analoogsetest teemadest
kennu14 kirjutas:ma ikka arvasin et saan hakata sellega ikka 100km/h või isegi rohkem et kas tasub ära või oleks mõtekam roller osta
kennu14 kirjutas:kas ma pean kogu selle kupatuse peale panema ja kui ma teen 80ccm palju siis välja jookseb see
On tunne, et ka 50cc on sinu jaoks veel veidikene palju, targem oleks natukene aega veel jala käia ja kõigepealt vaimselt stabiilsemaks muutuda. Sellise praeguse suhtumisega, et peaasi, et võimalikult palju välja jookseks, oleksid sa ükskõik millega liikluses nii enesele kui teistele liiga ohtlik.
-
Teema algataja
kennu14 kirjutas:no aga mõtetu ju mingi 16 aa paneb 50 ccm ringi selleks et 50ccm ei kannata ju eriti pikki vahemaid sõita ja ma ei mõelnudki kohe 125ccm iga tänavale minna
Minu GasGas supermoto on küll Tallinn-Hiiumaa vahet sõitnud ja mitu korda nädalas. Ühesõnaga, kui sa peaksid ühe aasta ootama, et saada sõita RS125-ega siis ära osta seda, osta järgmine aasta. Ära selle 50ese peale siis mõtlegi kui load plaanis teha. Ja eks need 125sed ja 50sed teevad samat häält.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.