Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele! → kukkusin järvevana raudteeülesõidul
kukkusin järvevana raudteeülesõidul
tervist siis. Eile õhtul 5-dal oktoobril kuskil kella 18.00 paiku ületasin Järevana raudtee ülesõidu kohta, kus ma siis kukkusin. Tänu mellale(meelis,
kes siis juhtumisi sattus sinna kanti ja küsis, et kas ma kukkusin. ta soovitas politsei kutsuda ja seda ma tegin. Ootasin oma tund aega, kuni politsei kohale jõudis. Esimene reaktsoon oli nende poolt, et kas ma teen nalja, kutsun politsei selle pärast et ma kukkusin enda süü tõttu. Õnneks Meelis just helistas mulle ja palus telefoni anda politseile, et ta räägib ise ära, mida nad tegema peaksid. Meelis ütles et kutsukin avariigrupi kohale, kes siis teeksid minu tsiklist pilti.
Nüüd siis pean minema esmaspäeval politsei jaoskonda, kus ma pean kirjutama avalduse.
Kõik see jama läks kokku oma 3 ja pool tundi. Loodan väga, et see oli seda väärt ja kuidagi klaaritakse ära see.
Jama selles et mul 50cc ja ei tea kas makstakse kinni.
Katki on siis peegel,suunatuled,sidu heebel, lenks, käigu hoob, ja palju palju kriipimisi ja mõlke.
Arvestasin kokku ja kui küsitakse summat, et mis läheks parandamiseks läheks kuskil oma 5 tuhat.
Tänan väga Mellat, kes juhtumisi aitas mind ja kui teda poleksi seal olnud, oleksin vast masina koju viinud ja ise kõik kinni maksma.
Eks nüüd peab siis lootma.
tahaksin väga teada, et mis ma sinna avaldusse peaksin kirjutama on kellegil kogemusi? kes siis saaks aidata mind.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.