Madmaxi punt Vol 2 → kõrvaltvaataja..

kaherattaline

kõrvaltvaataja..

Lugemata postitus Postitas kaherattaline »

Vabandan ette ära, kui järgnev tekst kedagi isiklikult riivama peaks või midaiganes, püüan sellest igaljuhul hoiduda.

Lisaks siis riksxile veel, et see USAka vend mitte ainult ei sõitnud konkreetselt sellele vennale külge, vaid rammis enne Vabaduse pst-l veel teisigi.. ja sõitis punasega kaarsilla juures vastassuunas mööda, kui jalakäijad üle läksid..hea, et need joostes eest ära läksid. Igati normaalne ju? Ma saan aru, et konkreetselt konfliktiks läks hiljem, kui enamus ratturitest olid oma teed läinud, aga eelneva tõestuseks oli kohal natuke rohkem rahvast.. Neid sõnu võib ilmselt igaüks neist kinnitada. Ja siis me räägime rahulikust autojuhist kes kellelegi liiga ei tee. Külge saab sõita, aga hiljem oma deelat ära klaaritud ei saa vaid saadab teised oma probleemi lahendama, täiesti täiskasvanulik käitumine, mhmh.. Ja kui need, kes selles konfliktis teiseks osapooleks olid üritavad midagi lahendada, siis tuleb vastuseks vaid "Ah, ma ei tea.. ma pole viitsind mõelda jne". Millest me siis räägime?
Ei tahaks küll kiruda, aga kas selliste kõvatajate juhtide pärast on veel vähe rattureid haiglasse sattunud? Ja milleks peedistada ülejäänud "kaasreisijaid", kes koha peal ei olnud. Igaüks võib meist tunnistada, et me ei tea kuidas me mingil konkreetselt vihahool käitume ja andke andeks, aga keegi teistest ei saa teada, mis toimus nende ratturite peas sel hetkel, kui neid rammiti. Ma ei väida, et kõik kohe nii käituma peaks, aga siiski, olen kindel et nii mõnigi oleks tahtnud üle tahi anda sellele juhile.. Fakt on see, et rattur on autoga võrreldes igati nõrgemas positsioonis ja kui keegi seda veel ära kasutab nii julmalt, nojah.
See eelnev tekst ei ole mitte mingisuguse vägivalla õigustamiseks vaid selgituseks neile, kes üritavad seda kõike mõttetult suure kella külge panna. Igaüks lahendagu oma probleemid ise. Kolmandal osapoolel pole sellesse oma nina vaja toppida. Selliseid situatsioone on ennegi juhtunud ja juhtub ka edaspidi, kas alati on vaja siis juuksekarv lõhki ajada?

Mine “Fleim”