Madmaxi punt Vol 2

Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Kahju sust Hellborn, et sa selliste omapäraste inimestega kokku sattusid. Elu päris pikaks ajaks põnevaks tehtud. Millegipärast tundub sinu jutt tõesemana kui see eelnev kisa ja vastu rinda tagumine siin. Aga eks igaüks istub omas kinni, aga ma millegi pärast kahtlen, et üks inimene hakkab tüli norima mitmega. Liiati veel sellistega, kes ei oska isegi otse sõita ja foori taga käituda.

Teistele. Mul tekkis ka naiselik huvi mõne tegevuse vastu. Ehk olete nii lahked ja seletate lollile lahti kah.
Huvitav mis sellel mehel mõttes oli kui ta seda autot jälitas? Kas oli mingi plaan ka, või lihtsalt mõtlesid seda teha niikaua kuni igav hakkab? Huvitav miks Teil seda reg.numbrit vaja oli? Suveniirks? Liskas meeldib mulle Teie käitumise juures see peeglite lõhkumine? Miks see hea oli?
Samas mõistan ma ka Teie kisamist siin. Eks mingil määral saate te aru oma tegevuse idiootsusest, ning nüüd on piinlik ja vaja see tunne millegi muu vastu vahetada. Mul on Teist ka kahju. Ausalt.

Igatahes ma tänan Sind, Hellborn et tõid mulle selgust selllesse äärmiselt segasesse teemasse. Postid tulevad aga üheski sisu pole.

Ma tahaks ka oma küsimustele vastust saada. Kui see nii raske pole. Olete siin ju piisavalt tühje lauseid ritta ladunud, ehk panete nüüd mõne milles iva ka sees on.

Tänan Teid

Royal Einfield 350 Classic

Mine “Fleim”