Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!

Kasutaja avatar

Teema algataja
mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Tänane vestlus GoTracki vastutav ametnik hr. Kaarias ütles, et see ülesõit on ehitatud täpselt normide kohaselt ja peale remonti eriti hästi korras. Ja mitte midagi pole vaja muuta.
Ja kui seal keegi kukub, siis on see tema enda probleem, sest LE väitvat, et raudteeületuseks on vajalik valida ohutu sõidukiirus. Ja kui vaja, siis ka käekõrval lükates see ületada, sest on ju silt üleval "Ohtlikud rööpad". Kui ma üritasin talt teada saada, kuidas ta teeb kindlaks, milline on ohutu kiirus, hakkas tal kiire ja tal polevat aega mulle seda põhjendada. Ka ei suutnud ta vastata, kuidas Briti alam peaks seda silti mõistma.
Pealegi olla tema arust raudtee oma ainult rööpad. Tee pidada kommunaalameti oma olema.
Ja kogu jutu aja ta seletas, et RAUDTEE on õigesti ehitatud. ja mitte kordagi ei puudutanud tänavaliiklejate poolt. See teda ei puudutavat.

Reedel käis kohal politseipatrull, kes ajas telefoni nii haiget juttu, et mul tekkis kahtlus, kas sinna võetakse tööle neid, kes väeteenistuseks kõlbmatud? Et neil pole fotokat ja nad ei saa jäädvustada. Ja üldse on see mopedisti enda viga, et kukkus. No mida nad siis ronivad sinna kohale? Püüdku parem kusagil pätte või mõõtku kiirust. 110 hirmutas, et avariigrupp tuleb 4 tunni pärast. paarkümmend minutit hiljem helistades oli see veninud juba 5h peale. Tuli õnneks umbes 2h jooksul Ju said aru, et neid ei jäeta ikkagi rahule.

Avariigrupi mees vaatas peale ja ütles, et mis siin passida, oma viga ju. Ütles, et oleks pidanud täitsa risti ületama. Ma siis näitasin, kuidas on risti - risti pole 1 rea piires võimalik ületada, rada on kitsam kui rööpapaar risti. Sisi hakkas ajama, et oleks pidanud äärest sõitma. Aga mopeed läkski äärest. Siis näitas mingit muud kohta teel ja väitis, et üldse oleks pidanud teisest kohast minema.
Vat siis sai mul mõõt täis, aga õnneks hakkas sadama.
Asi regati lõpuks siiski ära.

Mind hämmastab ametiisikute suhtumine. Et kui me teid p***, küll siis te ei viitsi meid häirida.
JA sellise suhtumise juures ma ei usu, et millalgi ülds eseal paremaks muutub.

Vat selline jutt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”