Madmaxi punt Vol 2
Simso kirjutas:Tõsine idioodi kari.
Ka mulle helistati ja küsiti kas tunnen neid tsikklimehi, kuna liigun palju tsikkliga ja ka tänu oma tööle tunnen enamus tsikklimehi siin väikeses linnas.
ÕNNEKS ei tulnud nimi tuttav ette... Häbi oleks teid tunda. Kui ka mulle kirjeldati lugu ära siis olin juba suht kindel, et see ei saanud meie punt olla, selliseid asju ei tee normaalsed inimesed. Loodan et saate karistuse politseist karmi.
Mis mehega tegu on, kes siin kõiki tunneb ??? Ja kas kuulasid mõlemad pooled ära, enne kui meid idiootideks kutsud ?????????
See, et sa kuulsid ühe vennikese ära, et mina olin autos, kuulasin Enya't ja sõin kommi kui järsku sadas kümme tsiklimees ja tahtsid mul tuutut sirgeks sõita???? See on totaalne pläma!!!! Ja juht teab seda väga hästi!!!
Mis sa mõtled, et tsiklimehed läksid lampi tigetaks, et ohh äge USA kandiline malm annaks õige juhile üle kurgi ????
Esiteks ta takistas tsiklite rahulikku möödasõitu, seal kus on 2 sõidurada ja ühe tsiklitest oleks äärepealt äärekivisse ramminud!!!!!!!!
Teiseks - See, et vana punase tulega üle risti lendas ja pea aegu inimesed alla ajas!!!!!!! Kui sul on selline 2 tonnine malm, siis tuleb sõita õige kiirusega ja pidurdada varakult.
Kolmandaks - rammis taat tsikleid !!! Mida sina oleksid sellisel juhul teinud???
Neljandaks - Sõitis vend lihtsalt vastassuunda ja pidurdas, ning rattur kukkus ja peale seda lukustas ennast autosse ja tahtis ära sõita!!!!
Mida kuratit tsiklimehed pidid mõtlema...??? Et ohh tubli juht... teeks pai ja ostaks talle jääätist ????????
Mida faki te tootate siin????
Sry mehed, ei saanud enam vaikki olla.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS