Huumorit

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Antud kord karm käsk ka Tsukotkal passid välja jagada.

Saadetud siis kõigepealt piltnik sinna Tsuktsidest passipilte tegema.

Fotograaf muudkui klõpsutanud, aga siis märganud, et Tsuktsad kõik puha ühte nägu.

Lasknud siis niisama fotokal plõksuda ja jaganud Tsuktsidele ühte ja sama passipilti.

Äkki üks Tsukts kisama "See ei ole mina"

Fotograaf siis küsinud:
"Kaamera ees istusid"
"Istusin"
"Välku lõi"
"Lõi"
"Morda sinu oma"
"Minu"
"Mis sa kisad siis"
"Puhvaika pole minu oma!"

Räägib tšuktš sõpradele kõrtsis:
“Samune et käisin Moskvas, nägin silti SEX SHOP, astusin sisse, ligines müüja, küsis: mida Teile? Algul olin vait, lõpuks ütlesin, et midagi mu naisele. Ta siis pakkus erutavat öösärki, ostsin ära, tõin koju, lasin naisel selga ajada…”
“Noh ja on siis erutav?”
“Samune et üpriski, selline läbipaistev on, kõik on näha: kasukas, seelik, vildid…”

Tšuktšimaa. Hommikul ligineb mees peeglile ja hüüatab:
„Naine, tule vaata, vend on külla tulnud!”
Naine jookseb ja vaatab ka peeglisse:
„Oeh, ja oma mõrra kah jälle kaasa võtnud...”

Kaks tsuktsi vestlevad. Üks räägib:
”Vaata, mulle toodi ülikond Pariisist!"
Teine:
”Kus see Pariis asub? Kas kaugel meie külast?"
Esimene:
”Jaa, peaaegu 5000 km!"
"Ooo, selline kolgas, aga vaata milliseid ülikondi õmblevad!”

Tšuktš ligineb puiesteel edasi-tagasi jalutavale neiule:
“Kas magame?”
“Hmm…palju annad?”
“3 sooblinahka!”
“Hea küll…” Lähevad hotelli, ajavad asja ära, tšuktš avab kohvri ning ulatab nahad. Neiu mõtleb: “Pagan, kasukast jääb puudu…” ja lausub:
“Kuule, tšuktša, magame veel!”
Tšuktš nõus, pärast seda tõuseb voodilt ja paneb nahad kohvrisse tagasi. Neiu on jahmunud:
“Mida sa ometi teed?!”
“Tšuktša tahab -- tšuktša maksab, tüdruk tahab -- tüdruk maksab…”

Väike tsuktsi satub esimest korda Moskva linna ja ka loomaaeda. Kuna pole elu sees peale kirpude, laikade, sugulaste ja põhjapõtrade ühtegi teist looma näinud, siis on imestamist ja imetlemist palju. Satub siis lõpuks elevandi puuri juurde. Parasjagu käimas loomade söötmine. Passib tükk aega mokk töllakil ja lõpuks pobiseb omaette:
"Vot see on loom - topib endale sabaga saia p..sse!"

Tsukts saab hea töö eest preemiaks sapaka. Sõbrad käivad ümber auto ja imetlevad seda. Üks patsutab katust ja ütleb:
"Hea põder, paksu nahaga!"
Teine silitab esilaternaid:
"Vaata, kui suured silmad tal on!"
Kolmas katsub summutajat ning kiidab:
"Isane!"

Kukkus kord Venemaa äärealadel lennuk allastepi keskel. Kõik hukkusid peale ühe naise, kes mitmeid päevi hingelistki kohtamata stepist väljapääsu otsis. Lõpuks olles täielikult meeleheites, kohtas naine kahte tšuktsi. Naine paluma, et aidaku need teda asustatud punkti jõuda, tema omalt poolt on nõus millega iganes. Tšuktsid panid pead kokku ja arutasid veidi, jõudsid siis otsusele, et tahavad grupikat teha. Naine oli nõus vaid tingimusel, et peab kasutama kondoome, tema lapsi ei taha saada. Tšuktsid olidki kohe agarasti nõus.
Poole aasta pärast saavad samad mehed kokku jälle ja üks kurdab teisele:
"Kas sul ka on nii, et kui kusele lähed, siis pritsib kõik vastu silmi?"
Teine noogutab innukalt pead, et nii see on jah...jama kui palju.
"Persse saagu see mutt laps, mind enam ei huvita, ma võtan selle kummi maha!"

Tsuktsid on oma külas koos ja arutavad, et kas on veel olemas rumalamat rahvast kui nemad. Et ükskõik, mida nad ka ei teeks, ikka leiavad teised naerda, ikka läheb midagi nihu või kukub sitasti välja. Tuuakse näiteid, võrreldakse, otsus kipub kaunis pessimistlik tulema. Siis leiab üks tsukts, et pole midagi, armeenlased on veel turakamad. Et näe, olin kaks nädalat Moskvas komandeeringus, elasin ühe armeenlasega koos hotellitoas. On kazdõi notsch menja jebal i do kontsa ne ponjal, tsto ja ne zenstsina!

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”