millist sõidukit osta?
Moderaator: Moded
ega sa ostad endale ise ju masinat :S kõik masinad kestavad ja liiguvad hästi , 4t aeglasemalt 2t kiiremalt ! Hoia lihtsalt masinat ja kestab!
vaata netist välja mis sulle sobib ja käi poodides vaata kas meeldib vblla saad proovisõitu ja teed diili ära aga ära kohe esimest asja osta ... käi ikka kõik masinad läbi mis meeldivad kui neid esindussalongides on ja siis alles otsusta! ja miks mitte osta väga vähe sõitnud kasutatud korralik vastupidav masin! nagu nt ja hea hinnaga
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
-
Teema algataja
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html mõtled seda ?
4200 on tegelt üliväike läbisõit ! teed sissesõidu ära ja sõidad veits ringi ja 4000 täis. 180 km on nii väike ls et sissesõit pole isegi tehtud.
ausaltöeldes ma niisama 50000 krooni uue pilli eest ei maksaks, liiga raharöövimine.
http://www.rolleriklubi.pri.ee/phpbb3/v ... =41&t=8802
seda raketti ei taha osta ?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
barri123 kirjutas:aga helistan vist homme sest täna pole tööpäev
aga kui jalgrattaluad olemas kas siis peab ikka kirjaliku uuesti tegema?
kas test suht sama mis jalgrattaeksam või raskem
Kui jalgratta load olemas ei pea teooriat tegema, ainult sõidu. Sõid on suht sama ainult paar uut asja.
-
Teema algataja
ma sõidueksamit ei pidanud tegema kui jalgrattaeksamit tegin
kullos tegin
nojah kui teoorjat ei pea tegema siis hakkan rollereid vaatama muidu oleks olnud et kui teoorja ära teen et siis hakkan rollereid vaatama
aga väga lahe
saab kohe hakata rollereid vaatama
aga kukilt kuulsin et kui jalgrattaluad olemas peab ikka teoorja tegema? kas see vastab tõele mingi klassikaaslane rääkis et nyyd uus seadus
ma sõidueksamit ei pidanud tegema kui jalgrattaeksamit tegin
kullos teginnojah kui teoorjat ei pea tegema siis hakkan rollereid vaatama muidu oleks olnud et kui teoorja ära teen et siis hakkan rollereid vaatama
aga väga lahe
saab kohe hakata rollereid vaatamaaga kukilt kuulsin et kui jalgrattaluad olemas peab ikka teoorja tegema? kas see vastab tõele mingi klassikaaslane rääkis et nyyd uus seadu
Unlimited ütles just ennem sinu postitust et ei pea tegema teooriat, kui jalgratta load käes. Loe ikka natukene ka mis sulle vastatakse.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
Ma lugesin siin seda teemat ja mõtlesin siin endamisi...
Ehk mõni rollerihunt teeb mulle selgeks , et kas need nn. viiekümnesed ATV-d on ikka väga jurad..või kuidas?Vaatasin siin , et teema algataja vist ise ka ei tea mida ta lõpuks tahab .Leidsin siis , et võiks välja pakkuda hoopis uue viguri.
ATV...nalja kui palju ju
!!
Ja et väga OT ei tuleks siis...
esmal mis on SEADUSE silmis mopeed. http://www.ark.ee/atp/index.php?id=870
ja siis LUBADE taotlemine http://www.ark.ee/atp/index.php?id=875
ja kuidas seda siis saada http://www.ark.ee/atp/index.php?id=874
Soovitan jällegi teema algatajal need hoolikalt läbi lugeda....usun et paljud küsimused saavad vastuse
Edu!

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
-
Teema algataja
-
Teema algataja
barri123 kirjutas:kas muidu eksam raske???
see suht sama eksam mis jalgrattaeksam???
ma vaatan siis ise rollerid edasi kui mõni küsimus tekib siis küsin.
ei tea eriti kuidas kellegi. endale tundus eksam kerge vähemalt sain 1 korraga ja 1 veaga läbi. ise õppisin ainult niipalju et kordasin märgid üle .
Jalgrattaeksamiga isegi võrrelda ei oska aga näiteks võin tuua, et kui rolleri teooria eksamit sooritasin 1 kord ja sain läbi, siis jalgratta oma tegin ma 3 korda ja sain alles 3 korral läbi. kuid samas oli ka üks selline inimene rolleri teooria eksamit tegemas, kes oli juba 7-ndal katsel .
-
kuid samas oli ka üks selline inimene rolleri teooria eksamit tegemas, kes oli juba 7-ndal katsel .
hehh...pole küll roller aga on ju ka inimesi kes lähevad teevad autojuhi eksamit 56-ndat korda

Kristo
-
Teema algataja
ise läksin lagrattaeksamit proovima sõbraga.
sinnasõidul autos sai korratud natuke ja tegin eksami ära kuigi sõberi ei saanud läbi :D
homme helistan arki ja küsin et kuida seal lood on prooviks aega saada nyyd kahe nädala pärast oleval vaheajal
kas muidu rolleritel hinnad maas talvel?
ma vist talvel valin välja ja kevadel ostan
-
kevadel on hinnad just kõige KÕRGEMAD! Hooaeg ju hakkab siis peale.KÕIGE odavam on osta kaherattalisi sügisel..siis saad kasutatud/uue masina tunduvalt parema hinnaga.Ehk siis sama raha eest millega sa kevadel saaks mingi rondi , saad sa sügisel.....ja ka talve algupoole tunduvalt kobedama masina

Kristo
oldmoped kirjutas:barri123 kirjutas:ise läksin lagrattaeksamit proovima sõbraga.
Miks sa hoopis mopeedilubade eksamit ei läinud tegema, kui nagunii kavas ju selle klassi sõiduk soetada?
Ta sai mingi poolteist kuud tagasi 14 vist. Nii ta väitis vähemalt.
-
Teema algataja
barri123 kirjutas:ja siis olin alles 12 kui jalgrattaluad sain
eks siis valin kähku rolleri välja
teen vaheajal luad ja ostan rolleri ka siis vist
kas aprilia 50 bikel juba hind maas see 48000 või see langeb veel?
kuida yamahaga lood onkas esinduses saab natuke kaubelda ka et talv tuleb ja nii?
Kui raha on palju, siis AP's oled sa kuningas
-
Teema algataja
Zidist kirjutas:barri123 kirjutas:ja siis olin alles 12 kui jalgrattaluad sain
eks siis valin kähku rolleri välja
teen vaheajal luad ja ostan rolleri ka siis vist
kas aprilia 50 bikel juba hind maas see 48000 või see langeb veel?
kuida yamahaga lood onkas esinduses saab natuke kaubelda ka et talv tuleb ja nii?
Kui raha on palju, siis AP's oled sa kuningas
lihtsalt mõtlesin et te teate
lubade teemat oleks sa võinud ka otsingust otsida ... sest lubade tegemine ja teema pealkiri millist sõidukit osta? ei lange kokku
Üldjuhul saad poodides hinda alla siis kui uus kaup tuleb poodi sisse ja eelmise hooaja kaup vaja maha müüa.
Ütlen seda, et talvel külmaga, kui kukud siis plastikud purunevad ja lähevad pooleks üpris kergesti ja gondlid maksavad üpris palju.
Muidu talv on samahästi kui uksees, see tähendab, lõrtsi, lund, jääd, pimedust jnejne.
Parem alustada oma sõitmist kevadel, aga sügisel soovitaks load ära teha
Üks asi mis silma jäi ".. ja ostan rolleri ka siis vist.."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.