ARK järjekorrad eri kohtades
Motokooli läbisin Tartus, sealt jäi mulje, et kui sa tsikliga oma laiuse jagu teel oma asukohta muudad (1m võrra liigud paremale või vasakule ntks), siis peaksid suunda näitama. Sõidurida on vist termini nimi?? (mitte segi ajada sõdurajaga). Enne, kui mingeid järske liigutusi teha, on ju abiks märku anda, mis plaanis.
Võrus eksamil talitasin samamoodi, vahel vahetasin rida (nt auto paremast rööpast vasakusse) üsna enne ristmikku, siis vahepeal suunatuld välja ei lülitanud ja tegin vastavasse suunda pöörde ka ära. Samas kui ristmik oli alles mitmesaja meetri kaugusel ja teada, kuhu seal vaja pöörata, siis suund sisse, pilk peeglisse/kõrvale ja vahetasin rea juba enne ära.
Ehk siis jah, põmst ma hoorasin seda suunatuld ikka päris kõvasti täna, selle kohta ei öelnud eksamineerija küll midagi (ma olen üsna kindel, et ta oleks öelnud, kui sellega midagi valesti oleks olnud).
edit:
Aga eks see eksam on siuke erandlik ka. Ses mõttes, et reaalses elus sa ju tead, kuhu minek, ja igal pöördel reastud kohe juba õigesse ratta ja ritta. Samas eksamil ei tea ja siis seda reavahetus-hööveldamist võib päris palju olla, mul vähemalt oli :)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.