ARK järjekorrad eri kohtades
hyppavlind kirjutas:Tänud veelkord info eest, loodan ainult, et närv liialt sisse ei tule - autosõidukogemust on küll oma 400 000 km/ls jagu viimase 4 aasta peale, aga tsikli seljas tundub kiirus suurem, ja seetõttu nõuab pingutust jälgida märke ja enda paiknemist teel jne.
Edu eksamil siis.
Mul oli täna parajalt jura, jõle kusine ilm oli, vihma sadas, prillid on üldse üks nuhtlus, kui ilmad märjad. Kõigepealt platsipeal visiir kinni, tõmbas hingeõhust kõik uduseks, ei näinud tsikli lenksugi. Visiir lahti pisut, siis tikkus vihm sisse sadama ja muidugi otse okulaaridele... aga sain ikka hakkama. Õnneks elasin selle platsi üle ja linnas polnd enam nii hull, sai kinnise visiiriga sõita, tuulutas piisavalt, niiet ei läinud uduseks. Ajah, ja ühelgi eksamil pole elus vist nii palju pablanud kui täna :)
Et midagi asjalikku ka saaks öeldud, siis kirjeldan pisut eksamikorraldust Võrus. Tsiklile ainult 5 harjutust, kuna Võru ARK-i plats väike. Minul olid sellises järjekorras: kaheksa, slaalom, estakaat, ring ja sammkiirusel sõit. Viimane neist on veel mingi 10-15m ainult, kuigi seaduse järgi peaks vähemalt 25m olema :).
Linn lasti risti-rästi läbi sõita, väike tiir maantee peal ka. Kuhugi imelõksu ei veetud (Võrus polegi sellist kohta), õuealalt läbisõidutrikki ka ei tehtud, samas oma aja sain kenasti täis sõidetud.
Võrus on veel plussiks see, et ARKil on oma ratas. Vaesematele rottidele, kellel oma ratast pole (nagu ntks mina), on see kõva boonus. Arvutasin pisut, sain nii: a) lähed oma isikliku rattaga, sõidueksami riigilõiv 380.- b) teed arki rattaga, sõidueksami riigilõiv 450.- c) lähed autokooli rattaga, sõidueksami riigilõiv 380.- + autokooli ratta rent ntks 400.- = 780.-. Ikka on vahe küll.
Cyberdyne kirjutas:Ikka keset teed sõidad, ainult manöövrite sooritamiseks paikned äärde, oleneb kas siis vasakusse või paremasse. See paiknemise teema jura ja ka ebapraktiline.
uhh, eksamil ma siiski soovitaks asulavälisel teel peal parema ääre lähedale hoida. Mulle on mulje jäänud, et spets vaadatakse seda, v-o mõnes kohas tõesti mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.